Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Roučs: "Ja Pakjao dabūs Markesu gar zemi, nedomāju, ka viņš piecelsies"

Jānis Pārums

Roučs: "Ja Pakjao dabūs Markesu gar zemi, nedomāju, ka viņš piecelsies"
Menijs Pakjao un Huans Manuels Markess
Foto: Naoki Fukuda / ringtv.com

Daudzi līdzjutēji tic, ka Menija Pakjao (52-3-2, 38KO) un Huana Manuela Markesa (53-5-1, 39KO) trešā cīņa varētu būt tikpat aizraujoša kā pirmās divas. Savukārt Pakjao treneris Fredijs Roučs vēlas, lai viņa padotais nokautē Markesu, pieliekot treknu punktu triloģijai.

"Ticu, ka ikviena cīņa var noslēgties ar nokautu. Menijs ir līdzjūtīgs puisis, tāpēc pažēloja pēdējos divus pretiniekus [Margarito un Mosliju] no sava āķa. Esmu viņam teicis, ka nedrīkst būt līdzjūtīgs, jo viens sitiens var izšķirt visu," sacīja Roučs.

Pirmā abu bokseru cīņa noslēdzās neizšķirti, otrajā minimālu uzvaru izcīnīja Pakjao, bet Markess vienmēr uzskatījis, ka abās cīņās uzvarētājs bijis tieši viņš. Roučs atzīst: "Bokseri vienmēr domā, ka viņi uzvar. Abas cīņas bija ļoti līdzīgas un tiesneši vienkārši darīja savu darbu."

Roučs arī atklāja, ka pēc tam, kad Markess, lai reklamētu gaidāmo cīņu, ieradās Pakjao dzimtajās Filipīnās ar kreklu, uz kura bija uzraksts "Markess divreiz uzvarēja Pakjao", Menijs gribot parādīt, kurš te īsti ir labākais: "Viņa [Pakjao] nostāja [pret Markesu] kļuvusi agresīvāka. Uz pasaules ir divi cilvēki, kas Menijam nepatīk – Markess un Meivezers. Viņš pats, protams, to neteiks. Taču pēc treniņiem redzu, ka viņā ir papildus jauda. Ja Menijs dabūs Markesu gar zemi, nedomāju, ka viņš piecelsies."

Jāatgādina, ka abu bokseru pirmajā cīņā Markess pabija nokdaunā trīs reizes, bet otrajā – reizi. Abu bokseru trešā cīņa notiks agrā svētdienas rītā plkst. 7:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
fightnews.com

  +1 [+] [-]

, 2011-11-11 18:34, pirms 13 gadiem
Cikos tad īsti notiks cīņa? pa VSB reklamē ka būs 4 no rīta, a šeit rakstīts ka 7, kam tad īsti ticēt?

     [+] [-]

, 2011-11-11 18:38, pirms 13 gadiem
naikers1 rakstīja: Cikos tad īsti notiks cīņa? pa VSB reklamē ka būs 4 no rīta, a šeit rakstīts ka 7, kam tad īsti ticēt?
Vajadzētu būt četros vismaz VSB programmā tā ir, toķikos arī un netā arī kaut kur skatījos ka 4 AM

     [+] [-]

, 2011-11-11 18:42, pirms 13 gadiem
Nu neticas kaut kā , ka Markezu Menijs nokautēs, jebkurš cits bokseris jau iepriekšējās abu savstarpējās cīņās būtu kritis, un vēl paskatoties Markezs vs Meivezers, tur vispār Markezs uzņēma tik daudz sitienu, ka bija grūti pat izsekot, bet tā arī netika nokautēts.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-11 19:34, pirms 13 gadiem
naikers1 rakstīja: Cikos tad īsti notiks cīņa? pa VSB reklamē ka būs 4 no rīta, a šeit rakstīts ka 7, kam tad īsti ticēt?
Varbūt pārraide sāksies četros,bet pati cīņa septiņos?!

  +1 [+] [-]

, 2011-11-11 20:16, pirms 13 gadiem
naikers1 rakstīja: Cikos tad īsti notiks cīņa? pa VSB reklamē ka būs 4 no rīta, a šeit rakstīts ka 7, kam tad īsti ticēt?
Pārraide 4os, bet pirms galvenās ciņas ir pāris zemāka ranga profesionāļu cīņas!

  +1 [+] [-]

, 2011-11-11 21:35, pirms 13 gadiem
šī būs kārtēja bez ierunu Pacquiao uzvara. Márquezam ir 38 gadi un pilnīgi noteikti labākie gadi ir aiz muguras. Manny pieliks treknu punktu triloģijai, tur Roach nekļūdās.

     [+] [-]

, 2011-11-12 19:54, pirms 13 gadiem
Reggie rakstīja: šī būs kārtēja bez ierunu Pacquiao uzvara. Márquezam ir 38 gadi un pilnīgi noteikti labākie gadi ir aiz muguras. Manny pieliks treknu punktu triloģijai, tur Roach nekļūdās.
jā es domāju, ka uzvarēs menijs, bet es ap
saubu , ka viņš tā vienkārši pāries pāri markesam. nevajag aizmirst viņa lieliskās counter punch spējas. un viņš nekad nav zaudējis ar K.O.