Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

WBC: profesionālajā boksā jāievieš video atkārtojumi

Jānis Pārums

Pasaules Boksa padome (WBC) uzskata, ka pienācis laiks ikvienā profesionālā boksa cīņā ieviest video atkārtojumus, kurus tiesneši var noskatīties uzreiz pēc strīdīgas vai šaubas raisošas epizodes.

Pavisam nesen, 1.martā, video atkārtojums tika testēts Meksikā, kur notika cīņa starp meksikāni Pablo Sezaru Kano (27-4-1, 20KO) un kolumbieti Fernando Angulo (27-9, 16KO). Pēc vienas no epizodēm Kano ieguva vaļēju asiņojošu brūci virs deguna, kas ārstam, baidoties par nopietnām sekām, rekomendēt pārtraukt cīņu.

Sākotnēji šķita, ka Kano savainojumu guvis, bokseriem nejauši sasitoties ar galvām, tomēr video atkārtojumā tika fiksēts, ka vaļēju brūci meksikānis ieguvis pēc Angulo sitiena, kas kolumbietim nodrošināja pelnītu uzvaru ar tehnisko nokautu devītajā raundā.

WBC uzskata, ka video atkārtojumu ieviešana ļautu izvairīties no netaisnīgiem lēmumiem, kas nereti tiek pieņemti.

     [+] [-]

, 2014-03-12 00:14, pirms 11 gadiem
tas butu pareizi !