Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vailders: "Fjūrijs un Čisora var kaut vai ar seksu nodarboties, man vienalga"

Jānis Pārums

Vailders: "Fjūrijs un Čisora var kaut vai ar seksu nodarboties, man vienalga"
Deontajs Vailders
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu smagā svara bokserim Deontajam Vailderam (30-0, 30KO) šovasar gaidāmā revanša cīņa starp Dereku Čisoru (19-4, 13KO) un Taisonu Fjūriju (21-0, 15KO) neinteresējot.

"Es vispār nedomāju par to, ka Fjūrijs un Čisora atkal cīnīsies. Viņi var kaut vai ar seksu kopā nodarboties, man vienalga," sacīja Vailders. "Vai es cīnīšos pret Lukasu Braunu? Jā. Varu izskatīt iespēju cīnīties pret viņu vai jebkuru citu bokseri."

"Kolīdz tikšu pie pasaules čempiona jostas, viņi [pārējie bokseri] visi būs spiesti cīnīties ar mani. Tāpēc labāk viņiem būt uzmanīgiem savās vēlmēs. Jau pavisam drīz varu atgriezties ringā, jo apkārt notiek daudz kā interesanta. Mēs strādājam pie mana jaunā plāna, mana komanda dara to, kas tai jādara. Es ļauju tai darīt savu darbu."

Šobrīd Vailders atrodas WBC ranga trešajā pozīcijā un visticamāk viņam būs iespēja cīnīties pret Bermeina Stiverna un Krisa Areolas pāra uzvarētāju. Stiverns un Areola cīnīsies par vakanto WBO jostu, tiesa, cīņas datums pagaidām vēl nav zināms.

Izmantotie resursi:
World Boxing News

  -2 [+] [-]

, 2014-01-11 21:30, pirms 11 gadiem
Viņš var runāt, cik grib! Kamēr viņš nekāps ringā pret kādu pieklājīgu pretinieku, tikmēr neviens viņu neuztvers nopietni! Pārējie pļāpas vismaz ir kaut cik sasnieguši līdz šim, tāpēc to vēl var saprast! Es arī varētu 30 tūļas ar nokautu uzvarēt, ja izvēlētos pats pretiniekus katru reizi!

  +2 [+] [-]

, 2014-01-11 21:49, pirms 11 gadiem
Es neredzu nevienu pretinieku, kas varētu viņu uzvarēt pašlaik smagsvaros,bet to jau mēs redzēsim nākotnē

  +1 [+] [-]

, 2014-01-11 22:26, pirms 11 gadiem
Nedarbs rakstīja: Viņš var runāt, cik grib! Kamēr viņš nekāps ringā pret kādu pieklājīgu pretinieku, tikmēr neviens viņu neuztvers nopietni! Pārējie pļāpas vismaz ir kaut cik sasnieguši līdz šim, tāpēc to vēl var saprast! Es arī varētu 30 tūļas ar nokautu uzvarēt, ja izvēlētos pats pretiniekus katru reizi!
Tieši tā! Visu savu graujošo statistiku pret salmu maisiem savācis. Neviena, uzsveru, līdz šim NEVIENA ievērības cienīga pretinieka! Bet kā viņi visi vailderi, fjūriji utt. māk sprēgāt!

  +1 [+] [-]

, 2014-01-11 22:34, pirms 11 gadiem
Nedarbs,30 tūļas smagsvaros?Nu gan pateici.neviens bokseris sevi neuzskata par tūļu,pat mūsu Briedis nav tādā līmenī nav cīnījies,tapēc drīzāk tie ir viņa nopelni,nevis pretinieki kas uzskata sevi par tūļām,galu galā viņš ir ranga 3 nummurs,un tur nejaušības pēc nevar tikt.Šis kā reiz ir labs bokseris,un Kļičko nebūtu pret viņu viegli.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-11 22:56, pirms 11 gadiem
kexx rakstīja: Nedarbs,30 tūļas smagsvaros?Nu gan pateici.neviens bokseris sevi neuzskata par tūļu,pat mūsu Briedis nav tādā līmenī nav cīnījies,tapēc drīzāk tie ir viņa nopelni,nevis pretinieki kas uzskata sevi par tūļām,galu galā viņš ir ranga 3 nummurs,un tur nejaušības pēc nevar tikt.Šis kā reiz ir labs bokseris,un Kļičko nebūtu pret viņu viegli.
Domāju nevis smagsvaros, bet vispār tūļas starp normāliem cilvēkiem! Pats neesmu bokseris, tāpēc sevi nesalīdzinu, kur to nevajag! Zinu, ka nevienu kaut amatieru bokseri uzvarēt nevarētu, bet nu tas bija tik tāds salīdzinājums, ka ja sev izvēlās pretiniekus, kurus jau zini, ka uzvarēsi un uz cīņām, kur ir kaut neliels riska faktors, pat neskaties - nu to jebkurš var!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-12 00:57, pirms 11 gadiem
mnbvc rakstīja: kexx, 2014-01-11 22:34, vakar, no wap.sportacentrs.com, ignorēt, atbildēt

trešais numurs vins ir tikai uz wbo titulu, bet ranga vins ir divpadsmitais

http://boxrec.com/ratings.php?country=&sex=m&division=Heavyweight&status=A&SUBMIT=Go
Un pēc IBO pat četrpadsmitais, pie tam stiprākais, ar ko ticies ringā, pēc tā paša IBO ir bijis 23, bet par pārējiem vispār nav vērts runāt - pie simta vai zemāk.
Kad pacīnīsies ar kādu no ranga desmitnieka, tad arī varēs kaut ko objektīvāk spriest. Rumpis jau Vailderam tīri nopietns, bet žoklītis ta maziņš. Redzēs, kā būs, kad kāds nopietns kulaks padrebinās.

     [+] [-]

, 2014-01-12 10:31, pirms 11 gadiem
Nu paskatīsimies,bet nu viņam gan jau ka kādu pretinieku sarunā,ar to arī cīnās,nevis pats izvēlas,ja jau vien ir 14-ais rangā.