Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Gīls: "Zinu, kā uzvarēt Šturmu un Golovkinu"

Jānis Pārums

Gīls: "Zinu, kā uzvarēt Šturmu un Golovkinu"
Daniels Gīls
Foto: Herald Sun

Bijušais pasaules čempions boksā svara kategorijā līdz 72.6 kilogramiem austrālietis Daniels Gīls (29-2, 15KO) savu nākamo cīņu grib aizvadīt pret IBF čempionu Fēliksu Šturmu (39-3-2, 18KO) vai WBA čempionu Genādiju Golovkinu (28-0, 15KO).

Jāatgādina, ka Gīla īpašumā kādu laiku bija tituli, kas tagad pieder Šturmam un Golovkinam. Starp citu, pret Fēliksu Šturmu Gīls jau pērn ir cīnījies, izcīnot uzvaru pēc punktiem. Gīlam gan nebūtu nekas pretī, ja ar Šturmu varētu cīnīties vēl reizi. Jāatgādina, ka aizvadītajā nedēļas nogalē Šturms ar tehnisko nokautu otrajā raundā pieveica Dārenu Barkeru (26-2, 16KO), kam Gīls pirms četriem mēnešiem zaudēja.

"Fēlikss Šturms cīņā pret Barkeru izdarīja to, kas viņam bija jāizdara. Viņš ātri aizsūtīja Barkeru nokdaunā. Neizskatījās, ka Barkers būtu savā labākajā formā. Dzirdēju gan, ka viņam ir kāds savainojums," sacīja Gīls.

"Labprāt cīnītos pret Šturmu par IBF titulu, bet tāpat būtu ieinteresēts cīņā pret Genādiju Golovkinu par WBA titulu," norādīja Gīls. "Kērtiss Stīvenss sagādāja Golovkinam problēmas. Golovkinam viegli gāja pret Metjū Maklinu, bet mans stils varētu būt viņam apgrūtinošs. Man ir pieredze cīnoties ar labākajiem sava svara bokseriem. Mēs cīnījāmies amatieros, Golovkins ir lielisks taktiķis. Labprāt atgūtu WBA titulu. Zinu, kā uzvarēt Šturmu un Golovkinu."

Izmantotie resursi:
Boxing News & Results updated 24/7 - Fightnews