Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bokseris Garsija tiek aizturēts par 15 tūkstošu vērtu vandālismu viesnīcā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bokseris Garsija tiek aizturēts par 15 tūkstošu vērtu vandālismu viesnīcā
Raiens Garsija
Foto: Kevin lole

Sestdien ASV aizturēts bokseris Raiens Garsija, kurš vienā no viesnīcām veicis vandālismu 15 tūkstošu dolāru apmērā. Pēc nonākšanas aizturēšanas izolatorā viņš sūdzējies par savu veselību, kā rezultātā nonācis medicīnas iestādē.

Sestdien Beverlihilsā par vandālismu apcietināts bokseris Raiens Garsija. ''Waldorf Astoria'' viesnīca uzskata, ka viņš tai nodarījis bojājumus 15 tūkstošu dolāru apmērā. Lai arī viesnīca vēlējusies celt apsūdzības pret Garsiju, tā nav sīkāk komentējusi, kādus tieši bojājumus nodarījis Garsija. Savukārt bokseris pēc nonākšanas aizturēšanas izolatorā sūdzējies par savu veselības stāvokli, kā rezultātā viņš nogādāts medicīnas iestādē.

Boksera izplatītajā publiskajā paziņojumā vērsta uzmanība uz šobrīd notiekošo Garsijas privātajā dzīvē, kas saistīts ar saņemtajām ziņām par viņa mātes veselības stāvokli. ''Gadu gaitā Raiens ir bijis atklāts saistībā ar savu cīņu ar mentālo veselību. Šobrīd viņš cīnās ar daudz emocijām. Atbalsts un sapratne no faniem šobrīd, kamēr viņš cīnās ar personiskajiem izaicinājumiem, ir būtiska. Mūsu komanda nodrošinās visu, lai Raienam būtu pati labākā palīdzība.''

Bez personiskajiem izaicinājumiem Garsijam var draudēt sods par neatļautu vielu lietošanu. Saskaņā ar Pasaules Antidopinga aģentūras (WADA) vēstuli, boksera testa paraugos bija aizliegtais medikaments ostarīns, selektīvs estrogēnu receptoru modulators, kas palielina izturību un muskuļu masu, bet samazina zemādas tauku daudzumu. Šim preperātam efekts ir līdzīgs kā anaboliskajiem steroīdiem. Viņam bija pozitīvs ostarīna tests dienu pirms un dienā, kad viņš uzvarēja Devinu Heiniju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...