Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Medijs: Džošua un Usika cīņa notiks septembrī ''Tottenham'' stadionā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Medijs: Džošua un Usika cīņa notiks septembrī ''Tottenham'' stadionā
Oleksandrs Usiks. Foto: AFP/Scanpix

''Sky Sports'' ziņo, ka pasaules čempions WBO, IBF un WBA versijās Entonijs Džošua septembrī aizvadīs cīņu pret ukraini Oleksandru Usiku, kurš ir obligātais pretendents uz WBO titulu. Usika promouteris Oleksandrs Krasjuks medijam apgalvoja, ka abu līgums par cīņas norisi varētu tikt noslēgts līdz šīs nedēļas beigām.

Šogad bija paredzētas divas cīņas Saūda Arābijā starp Entoniju Džošua un Taisonu Fjūriju, taču tās nenotiks. Džošua un Fjūrija (30-0-1, 21 KO) augusta cīņa izpalika ASV tiesas lēmuma dēļ, kas lēma, ka Fjūrijam ir jāpilda līgumsaistības pret amerikāni Deonteju Vailderu (42-1-1, 41 KO), kuram pienākas revanša cīņa pēc WBC titula zaudēšanas 2020. gada februārī. Fjūrijs jau ir parakstījis oficiālu vienošanos, kas paredz cīņu 24. jūlijā Lasvegasā. Tā būs viņu trešā savstarpējā cīņa – 2018. gada decembrī tika fiksēts neizšķirts, Vailderam nosargājot jostu.

Savukārt Džošua ir noteikts aizstāvēt savu WBO titulu pret obligāto pretendentu Oleksandru Usiku, kurš 2020. gada oktobrī pieveica Deriku Čisoru un kļuva par WBO starpkontinentālo čempionu. Usika promouteris Oleksandrs Krasjuks vēlāk intervijā ''Sky Sports'' pauda, ka Usika puse gaida karaļa Džošua lēmumu.

''Sky Sports'' ziņo, ka abu cīņa notiks septembrī 62 tūkstošu lielajā Anglijas Premjerlīgas kluba ''Tottenham'' stadionā. ''Ceram, ka parakstīsim līgumu līdz nedēļas beigām. Lielākā daļa jautājumu ir izrunāti. Usika pārliecība ir augstākajā līmenī. Viņš ir tik izsalcis, lai kļūtu par čempionu, ka pēc tam ceļos uz Marsu,'' par iespējamo cīņu pauda Usika promouteris Krasjuks.

Džošua ir pasaules čempions WBO, IBF un WBA versijās, un katra organizācija nosaka savu obligāto pretendentu titulam un termiņu cīņas aizvadīšanai. Džošua iepriekš bija publiski paudis savu nostāju, ka nevēlas atteikties no nevienas čempiona jostas, ja vien ir iespēja to saglabāt.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...

  +1 [+] [-]

, 2021-06-09 22:15, pirms 3 gadiem
Kādam būs jaunas jostas

  +1 [+] [-]

, 2021-06-10 06:51, pirms 3 gadiem
Go0dFather rakstīja: Kādam būs jaunas jostas
Tev būs,ja nepaslinkosi aiziet uz bodi un nopirkt kādu Guči klonu.
Usikam būs kaudze fingāļu un labs čeks - tieši tas ko viņam vajag.

     [+] [-]

, 2021-06-10 07:29, pirms 3 gadiem
Nu nav nemaz slikti. Tuvāko 3 mēnešu laikā 2 lielas cīņas.

     [+] [-]

, 2021-06-13 12:14, pirms 3 gadiem
Usiks it kā nav slikts, bet tās viņa cīņas galīgi nav skatāmas. Cīņa ar Čisoru arī parādīja, ka smagsvaros Usikam uzvarēt izdosies tikai pēc punktiem, veiksmes gadījumā tehniskais nokauts.