Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Taisona un Pola cīņu no jūlija pārceļ uz novembri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Taisona un Pola cīņu no jūlija pārceļ uz novembri
Maiks Taisons. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Boksa cīņa starp leģendāro smagsvaru Maiku Taisonu un bijušo jūtuberi, tagad profesionālo bokseri Džeiku Polu, kas sākotnēji bija paredzēta 20. jūlijā, tikusi pārcelta uz 15. novembri.

Ieplānoto vasaras vidus datumu nācās pārcelt pēc tam, kad Maikam Taisonam lidojuma laikā kļuvis slikti ar veselību. Pārbaudēs secināts, ka saasinājusies čūla, un ārsti ieteikuši ievērot miera režīmu, tādējādi gatavošanos cīņai padarot neiespējamu. Jaunais datums nosprausts 15. novembrī, kas ir piektdiena.

Gan tad, gan tagad cīņu paredzēts aizvadīt amerikāņu futbola kluba Dalasas "Cowboys" mājvietā. NFL vērtīgākajai komandai 18. novembrī paredzēta mājas spēle, tādēļ Taisona un Pola duelis norisināsies piektdienā, nevis sestdienā.

Taisonam jūnija beigās apritēs 58 gadi. Kad viņš un Pols kāps ringā, abus šķirs 31 gada starpība, kas kļūs par lielāko starp pretiniekiem profesionālā boksa vēsturē.

Taisons līdz šim pēdējo cīņu aizvadīja 2005. gadā, karjeru pabeidzot ar trīs zaudējumiem četrās cīņās.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...

  +1 [+] [-]

, 2024-06-08 11:24, pirms nedēļas
Var arī vispār atcelt.

     [+] [-]

, 2024-06-08 13:40, pirms nedēļas
kā var to blondo par profu nosaukt? pret ko viņš vispār cīnījies?

     [+] [-]

, 2024-06-08 14:10, pirms nedēļas
tak atcelj cinu un miers, Maikam izskatas veseliba netur tadus intensivus treninus, nav ko mocit pensiku, saprotams gribas nosmelt lielo kapostu