Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pakjao: "Hanu gaida spoža nākotne"

Jānis Pārums

Pakjao: "Hanu gaida spoža nākotne"
Menijs PakjaoFoto: AFP

Par labāko pasaules bokseri neatkarīgi no svara kategorijas (pound for pound) uzskatītais filipīnietis Menijs Pakjao uzskata, ka Lielbritānijas bokseri Amiru Hanu, kurš boksējas svarā līdz 61.2 kg, gaida liela nākotne boksā.

Hans (19-1, 15KO) 15. martā tiksies ar Marko Antonio Bareru (64-6, 43KO) un jau šobrīd cīņai ir pievērsta liela uzmanība. Hans atklājis, ka Pakjao viņu ir konsultējis kā uzvarēt Bareru, jo pats to karjeras laikā divreiz paveicis. Pats Pakjao uzskata, ka pakistāniešu izcelsmes britam ir pa spēkam sasniegt lielas uzvaras.

"Domāju, ka Hanu gaida spoža nākotne un viņam ir pa spēkam kļūt par pasaules čempionu. Viņš ir jauns un ļoti talantīgs. Viņš var uzvarēt ne tikai Bareru, bet arī citus spēcīgus savas svara kategorijas bokserus. Cīņā pret Bareru viņam ir labas izredzes uzvarēt. Hans ir kustīgs, ātrs un dinamisks bokseris," sacīja Pakjao.

Izmantotie resursi:
sports.ru

     [+] [-]

, 2009-03-08 20:32, pirms 15 gadiem
Barera tomeer back on track... buus atkal ,kam pajust liidzi