Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Golovkina treneris: "Vispirms mēs gribam iztīrīt vidējā svara kategoriju"

Jānis Pārums

Golovkina treneris: "Vispirms mēs gribam iztīrīt vidējā svara kategoriju"
Ābels Sančess

IBO un WBA vidējā svara (līdz 72.6 kg) čempiona Genādija Golovkina (29-0, 26KO) treneris Ābels Sančess šobrīd neredz iemeslus, lai mainītu svara kategoriju un cīnītos smagākā svarā.

Pēc trenera vārdiem, viņi vispirms grib iztīrīt vidējā svara kategoriju no citiem čempioniem. Tiesa, ja tuvākajā nākotnē citu čempiona jostu īpašnieki nevēlēsies cīnīties ar Golovkinu, viņš tomēr var pāriet svara kategoriju augstāk.

"Ja visus lēmumus pieņemtu es, tad vispirms gribētu redzēt, ka visas mūsu iespējas vidējā svarā ir izsmeltas. WBO čempions Pīters Kvilins no mums mūk. Ja viņš paziņos, ka negrib cīnīties ar Golovkinu, tad mēs aizmirsīsim par viņu. Ja WBC čempions Serhio Martiness negribēs ar mums cīnīties, tad paliks tikai IBF čempions Fēlikss Šturms. Tā kā ne visas iespējas vēl ir izsmeltas, tad būt nekorekti prasīt Genādijam mainīt svara kategoriju. Es gribētu redzēt, kā viņš kļūst par absolūto čempionu vidējā svarā, un pēc tam virzīties augstāk."

Nākamo cīņu Golovkins 26.aprīlī aizvadīs "Madison Square Garden" arēnā Ņujorkā Par viņa reālāko pretinieku pagaidām tiek saukts bijušais WBC titula pretendents Endijs Lī (31-2, 22KO).

     [+] [-]

, 2014-02-08 13:50, pirms 11 gadiem
Kārtējais viduvējais pretinieks, Golovkinam gandrīz jau 30 gadi, ja viņš tuvākajā laika nepāries svaru augstāk tā arī līdz karjēras beigām dauzīs viduvējības- Rosado, Ishira, Stivens, Oma, Lī...

     [+] [-]

, 2014-02-08 17:35, pirms 11 gadiem
TopTen rakstīja: Kārtējais viduvējais pretinieks, Golovkinam gandrīz jau 30 gadi, ja viņš tuvākajā laika nepāries svaru augstāk tā arī līdz karjēras beigām dauzīs viduvējības- Rosado, Ishira, Stivens, Oma, Lī...
Pēc tādas loģikas Vidējajā svarā ir tikai viens bokseris, kurš nav viduvējība, un tas ir Martinezs. Golovkins slaktē viduvējības, Kvilins cīņā pret viduvējību Rosado izskatījās vidēji sūdīgi, visi pārējie ir vājāki. Turklāt kašķis starp promoteriem, televīzijām un organizācijām to visu padara vēl sūdīgāku. Bet nu tā laikam ir, kad ir piecas organizācijas, dažām pat ir vairākas jostas, un kas ar ko boksēs izlemj nevis bokseri vai to treneri vai menedžeri, bet televīziju pārstāvji un promoteru organizācijas.

     [+] [-]

, 2014-02-08 20:13, pirms 11 gadiem
Martinez ar jau nolietots ir, visu laiku viņu moka traumas, pēc manām domām vidējais svars uz doto brīdi ir vājš. Un kā Golovkinu vislaik uzpūš, krievu žurnālisti + Kellermans no HBO, par gandrīz vai labāko bokseri p4p smiekli nāk...

     [+] [-]

, 2014-02-08 23:40, pirms 11 gadiem
Golovkins pats sevi kā kazahu pozicionē cik saprotu nevis kā krievu, un man arī rēali šķietami, ka viņš ir šobrīd spēcīgākais mw, bet no p4p top20 tur nav ne miņas, visi pretinieki pēc Maklina ir galīgi garām bijuši.
LHw tādā ziņā intersantāks liekas, jācer, ka izsitīsies Adonis ar Kovaļevu + vēl Hopkinss tur trinas riņķī, ja vēl Vards vai Fročs uzkāps augstāk, tad tā vispār varētu būt interesantākā divīzija.

     [+] [-]

, 2014-02-09 10:53, pirms 11 gadiem
Piekrītu LHw ļoti interesants ir uz doto brīdi.
Par Golovkinu es runāju tieši par krievu žurnālistiem.

     [+] [-]

, 2014-02-09 18:41, pirms 11 gadiem
Nu kaimiņu žurnālisti vispār mēdz tādas pērles dažreiz pateikt, ka prieks klausīties. Sporta komentētāji viņiem viens otrs ar ir fantastiski, ne visi, protams, bet ir.
Un vidējajā svarā vajadzētu savu super six turnīru vai tā analogu uztaisīt, nāktu par labu gan boksam, gan divīzijai.