Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Stīvensons apsola: "Cīņa pret Kovaļovu šogad noteikti notiks"

Jānis Pārums

Stīvensons apsola: "Cīņa pret Kovaļovu šogad noteikti notiks"
Adoniss Stīvensons
Foto: AP/Scanpix

WBC pasaules čempions boksā svara kategorijā līdz 79.4 kilogramiem kanādietis Adoniss Stīvensons (23-1, 20KO) kategoriski noraidījis krievu boksera, WBO čempiona Sergeja Kovaļova (23-0-1, 21KO) aizdomas, ka kanādietis izvairās no cīņas. Stīvensons paziņojis, ka cīņa pret Kovaļovu 2014.gadā noteikti notiks.

"Es esmu spēcīgākais savas svara kategorijas bokseris un ne no viena nebaidos. Esmu cīnījies ar tādiem populāriem bokseriem kā Čads Dausons un Tevoriss Klauds. Vienam bija meistarība, otram jauda. Un pēc tā es baidos cīnīties ar Kovaļovu? Jūs jokojat? (smejas). Tas nu gan būtu savdabīgi," sacīja Stīvensons.

"Es labprāt cīnītos ar Bernardu Hopkinsu, jo viņš ir visaugstākā līmeņa bokseris. Ar prieku aizvadītu cīņu pret Karlu Froču, jo viņš ir anglis un ļoti populārs," piebilda kanādietis. "Tas būtu interesanti, jo, kad startēju svarā līdz 76.2 kilogramiem, biju titula pretendents, tomēr mūsu cīņa tā arī nenotika. Tagad esmu čempions un gribu cīņas ar iepriekš nosauktajiem bokseriem."

"Kovaļovs uzvarējis pāris cīņas un arī ir čempions. Vienā no trim cīņām, kas man paredzētas 2014.gadā, es ar viņu tikšos. Gribu, lai līdzjutēji zinātu – mūsu cīņa noteikti notiks. Mans promouters strādā pie tā. Kovaļovam ir mana promoutera numurs un viss, kas jāizdara – jāpiezvana. Tā nav problēma," piebilda Stīvensons.

Izmantotie resursi:
Boxing News