Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vitālijs Kļičko pret Gomesu – 21. martā

Jānis Pārums

Vitālijs Kļičko pret Gomesu – 21. martā
Vitālijs Kļičko
Foto: AFP

Pasaules čempiona boksā smagajā svarā WBC versijā ukraiņa Vitālija Kļičko un obligātā titula pretendenta kubieša Huana Karlosa Gomesa cīņa tomēr notiks - kā vēsta boxrec.com, tad šī gada 21. martā.

Par cīņu abas puses jau ir vienojušās, tagad atlicis tikai precizēt dažas līguma detaļas, kā arī cīņas vietu. Viens no reālākajiem variantiem, kur cīņa varētu notikt ir Vācijas pilsēta Štutgarte.

Kļuvis arī zināms, ka Gomess (44-1, 35KO) nav apmierināts ar savu honorāru – 850 tūkstošu eiro vietā viņš grib 1.2 miljonus. Kubieša menedžeris paziņojis, ka par šo summu viņi vēl pacīnīsies.

Jāatgādina, ka iepriekš Kļičko (36-2, 35KO) vairākkārt izteicies, ka nevēlas ar Gomesu cīnīties, jo šāda cīņa reti kuram būs interesanta – gan televīzijās, gan līdzjutējos tā lielu ažiotāžu neizraisīs. Kļičko bija lūdzis WBC vispirms ļaut aizvadīt brīvprātīgo titula aizstāvēšanu pret jebkuru viņa izvēlētu pretinieku, taču WBC valde ar prezidentu Hosē Suleimanu priekšgalā nolēma, ka Kļičko pretinieks nākamajā cīņā būs WBC obligātais titula pretendents Huans Karloss Gomess.

Ja martā nenotiks lieli pārsteigumi, tad vasarā Kļičko vecākais izies ringā pret britu Devidu Heju, kurš novembrī ar uzvaru debitēja smagsvaros, piektajā raundā nokautējot Monti Baretu.

Izmantotie resursi:
boxrec.com

     [+] [-]

, 2009-01-07 01:48, pirms 16 gadiem
Nuu, šeit varētu būt interesanti...

  +1 [+] [-]

, 2009-01-07 07:48, pirms 16 gadiem
pret kubieti,neka tur intresanta nebuss

     [+] [-]

, 2009-01-07 09:52, pirms 16 gadiem
Go go Vitālij!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja