Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

"Golden Boy Promotions" plāno Garsijas - Bronera supercīņu

Jānis Pārums

"Golden Boy Promotions" plāno Garsijas - Bronera supercīņu
Denijs Garsija
Foto: AFP/Scanpix

WBC un WBA pasaules čempiona svara kategorijā līdz 63.5 kilogramiem Denija Garsijas (27-0, 16KO) nākamā cīņa, visticamāk, būs 2014.gada martā, pavēstījis kompānijas "Golden Boy Promotions" izpilddirektors Ričards Šēfers.

"Mēs tiecamies uz to, lai [Garsijas] cīņa būtu martā. Drīzumā to pārrunāsim ar Deniju un viņa komandu un izlemsim, ko darīt tālāk – startēt svarā līdz 63.5 kilogramiem vai pāriet uz svaru līdz 66.7 kilogramiem. Lai gan mans personiskais viedoklis ir tāds, ka svarā līdz 63.5 kilogramiem Denijam vairs neviena pretinieka nav palicis, viņš ir iztīrījis šo divīziju," sacīja Šēfers.

Viņš arī piebilda, ka pārskatāmā nākotnē "Golden Boy Promotions" plāno organizēt supercīņu – Garsija pret WBA čempionu svarā līdz 66.7 kilogramiem Edrienu Broneru (27-0, 22KO), kuram pēc nedēļas vēl jāaizstāv savs tituls pret Markosu Maidanu (34-3, 31KO) .

"Tā būs supercīņa, īsta supercīņa. Viena no tām cīņām, kuru mums lūdz līdzjutēji," uzsvēra "Golden Boy Promotions" izpilddirektors. "Taču mēs nevaram rīkoties aiz muguras Maidanam, kurš ilgi gribēja cīņu ar Broneru, tāpēc būs ļoti izsalcis [pēc uzvaras]. Tāpēc pirms sāksim pārrunas par iespējamo Garsijas – Bronera cīņu, paskatīsimies, kas 14.decembrī notiks Sanantonio. "

Izmantotie resursi:
Boxing News

     [+] [-]

, 2013-12-06 15:16, pirms 11 gadiem
Broneram pēc Maidanas būtu jācīnās ar Keith Thurman, jo viņš ir pretendets NR.1 uz Bronera WBA jostu.

     [+] [-]

, 2013-12-06 16:54, pirms 11 gadiem
Lai taisa revanšu ar Matthys'i, tāpat interesantāku cīņu neuztaisīs, tā cīņa bija tuva un man likās, ka niča.