Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bredlija treneris grib, lai viņš otro reizi cīnās ar Pakjao

Jānis Pārums

Bredlija treneris grib, lai viņš otro reizi cīnās ar Pakjao
Timotijs Bredlijs un Džoels Diass
Foto: David Becker

WBO pasaules čempiona svarā līdz 66.7 kilogramiem Timotija Bredlija (31-0,12KO) treneris Džeols Diass ir ieinteresēts, lai viņa padotais aizvadītu otro cīņu pret Meniju Pakjao (55-5-2, 38KO) nevis Huanu Manuelu Markesu (55-7-1, 40KO).

"Ja godīgi, es gribētu doties Pakjao virzienā," sacīja Diass. "Mēs saprotam, ka bokss ir bizness, tāpēc izvēlēsimies labāko variantu. Ja Pakjao grib revanša cīņu pret Bredliju, mēs esam atvērti sarunām. Tagad visi jautājumi, lai paliek promouteriem. Mēs varam tikai prasīt, bet tieši viņi pieņem galīgo lēmumu."

Diass uzskata, ka šāda izvēle ir loģiska, jo pēc Bredlija uzvaras pār Pakjao vairumam boksa ekspertu un līdzjutēju palika ne pārāk labas emocijas, jo Bredlija panākums bija diezgan strīdīgs (daudzi uzskatīja, ka labāks bijis Pakjao), kamēr uzvara pār Markesu šaubas neradīja.

"Ziniet, Markesu mēs uzvarējām godīgi un taisnīgi, tāpēc gribam atgriezties pie Pakjao. Mēs uzvaras pār viņu mums palika rūgta pēcgarša un mēs gribētu to labot. Es gribu, lai uzvaras ir skaistas un pārliecinošas [nerada šaubas]. Uzvarēsim vai zaudēsim, bet dosimies mājās laimīgi, jo vairāk nebūs strīdu par tiesnešiem, kas nozaguši uzvaru. Komentāri par cīņu pret Pakjao aizvien seko mums kā rēgi, lai kur mēs arī nebūtu. Man tas nepatīk. Es mīlu sportu un man ļoti gribētos, lai uzvara vai zaudējums neradītu nekādas šaubas, visi būtu apmierināti," uzsvēra treneris.

Zināms, ka Pakjao nākamo cīņu aizvadīs nākamā gada 12.aprīlī, bet viņa promouters Bobs Arums Timotiju Bredliju nosaucis kā vienu no reālākajiem kandidātiem.

Izmantotie resursi:
Boxing News

     [+] [-]

, 2013-12-06 23:50, pirms 11 gadiem
RESPECT !

     [+] [-]

, 2013-12-07 11:02, pirms 11 gadiem
Bredlija treneris viens no retajiem džentelmeņiem, kam vārds cieņa ir svarīgāks par vārdu slava.