Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kovaļevskim Zviedrijā zaudējums

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kovaļevskim Zviedrijā zaudējums
Mareks Kovaļevskis
Foto: Levi

Vakar, Zviedrijas pilsētā Karlstādē savu kārtējo profesionālā boksa cīņu aizvadīja „Baltijas boksa līgu” pārstāvošais bijušais karatists Mareks Kovaļevskis. Šī viņa boksera karjerā bija trešā cīņa, kurā diemžēl pēc punktiem bija spiests atdzīt Stefana Šalengrūbera pārākumu.

Četru raundu cīņā vairākkārtējam Latvijas čempionam karatē, tagadējam profesionālajam bokserim Marekam Kovaļevskim bija jātiekas ar vietējo atlētu Stafanu Šalengrūberu. Zviedram šī bija debijas cīņa.

Cīņa no pirmās tās sekundes bija skatāma, pat ļoti agresīva, jo bokseri viens otru presingoja līdz spēka izsīkumam. Tiesa trešajā raundā Latvijas sportists paguruma rezultātā izlaida spēcīgu sitienu un viņam tiesnesis atskaitīja nokdaunu. Taču Kovaļevskis spēja atžirgt un nocīnīties līdz galam, pat saņemot zviedru skatītāju ovācijas, jo tas ar savu cīņas sparu spēja aizķert lielāko daļu sanākušo mača vērotāju.

Rezultātā pēc punktiem par šīs dramatiskās cīņas uzvarētāju kronēja profesionālā boksa debitantu, zviedru Stefanu Šalengrūberu.

Izmantotie resursi:
boxrec.com

     [+] [-]

, 2008-09-06 11:59, pirms 16 gadiem
nu malagec

     [+] [-]

, 2008-09-06 16:18, pirms 16 gadiem
bilde iespārda

     [+] [-]

, 2008-09-08 11:29, pirms 16 gadiem
žēl, bet =malacis!