Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Glazkovs cer uz augstām vietām

Jānis Pārums

Glazkovs cer uz augstām vietām
Nikolajs Grišuņins (pa kreisi)

"Astotniekā jātiek noteikti, bet bronzas medaļa jau būs ļoti labs sasniegums," pirms Latvijas delegācijas došanās uz Eiropas boksa čempionātu Liverpūlē (Anglija) sacīja Latvijas Boksa federācijas (LBF) ģenerālsekretārs Genādijs Glazkovs.

Viņš atklāja, ka uz Eiropas čempionātu šodien izlidos četri bokseri - Dmitrijs Gutmans (līdz 54kg), Dmitrijs Šostaks (līdz 69 kg), Jevgēņijs Smirnovs (līdz 75 kg) un Nikolajs Grišuņins (līdz 81 kg). Uz Eiropas čempionātu dosies arī viens tiesnesis.

LBF ģenerālsekretārs, kurš būs arī Latvijas delegācijas vadītājs, uzskata, ka labākās izredzes par augstām vietām ir pieredzējušajiem Šostakam un Grišuņinam.

"Gribam medaļu, gribam," smiedamies sacīja Glazkovs. "Bronzas godalga jau būs ļoti labs sasniegums. Par to var cīnīties jau pieminētie Šostaks un Grišuņins. Domāju, ka labāko astotniekā viņiem jātiek noteikti."

"Arī Gutmanam un Smirnovam ir izredzes iekļūt astoņu labāko bokseru skaitā, taču tādā gadījumā, ja jau pirmajā dienā netrāpīsies Krievijas bokseri, kuri ir ļoti spēcīgi," piebilda delegācijas vadītājs, uzsverot, ka Gutmans viņam sacījis, ka vienalga kāds būs pretinieks – viņš jebkurā cīņā cīnīsies tikai par uzvaru.

Svēršanās procedūra un turnīra izloze notiks ceturtdien, 6. novembrī. Tad arī Latvijas bokseri uzzinās savus pirmos pretiniekus. Eiropas čempionāts norisināsies no 6. līdz 15. novembrim.



     [+] [-]

, 2008-11-05 11:54, pirms 16 gadiem
Atkal sava kluba bokserus paņēmis.

     [+] [-]

, 2008-11-05 16:15, pirms 16 gadiem
Koļam labas izredzes ,es uzskatu

     [+] [-]

, 2008-11-05 18:43, pirms 16 gadiem
Sīrupa liešana! Latvijas bokseru līmenis ir zemāks.