Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Lara: "Alvaress netiecas kļūt izcils"

Jānis Pārums

Lara: "Alvaress netiecas kļūt izcils"
Erislendijs Lara
Foto: Craig Bennett / Showtime

WBA pagaidu čempions boksā svara kategorijā līdz 69.9 kilogramiem kubietis Erislendijs Lara (19-1-2, 12KO) kritiski izteicies par Saulu Alvaresu (42-1-1, 30KO), norādot, ka meksikānis netiecas kļūt par izcilu bokseri.

"Interesanti, ka Sauls un Alfredo par mani runā vairāk nekā viens par otru, reklamējot savu cīņu," sacīja Lara. "Bet tas viss ir tikai tāpēc, ka viņi zina – es esmu labākais bokseris šajā svara kategorijā, un viņi pavisam noteikti grib izvairīties no cīņas pret mani. Boksa sabiedrību neapmānīsi, publika zina, ka Alvaresam nav īstas meksikāņu sirds. Čavess, Markess, Barera, Moraless – tie ir izcili meksikāņi, kuri cīnījās ar labākajiem, nemeklējot attaisnojumus. Pat Čavesu jaunāko cienu vairāk nekā Alvaresu, jo viņš grib cīnīties ar labākajiem."

"Alvaress piekrita cīņai pret Meivezeru tikai naudas dēļ. No vienas puses, nav jau tajā nav nekā slikta, jo katrs grib nopelnīt. Taču no otras – Sauls negrib kļūt par izcilu bokseri un tā ir viņa problēma. Bokss nav tikai nauda. Šeit ir arī cieņa, gods un drosme, bet Alveresam nekā no tā nav," piebilda Lara.

Jāpiebilst, ka Sauls Alvaress un Alfredo Angulo (22-3, 19KO) savu cīņu aizvadīs 8.martā Lasvegasā (ASV).