Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Teilors savu IBF titulu aizstāvēs 6. februārī pret Moru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Teilors savu IBF titulu aizstāvēs 6. februārī pret Moru
Džermains Teilors (no kreisās) un Serhio Mora
Foto: boxrec.com

IBF pasaules čempions boksā vidējā svarā amerikānis Džermains Teilors (33-4-1, 20 KO) sava titula pirmo aizstāvības cīņu aizvadīs 6. februārī ASV pilsētā Bileksī pret bijušo WBC pasaules čempionu boksā, arī amerikāni Serhio Moru (27-3-2, 9 KO).

Trīsdesmit sešus gadus vecais Džermains Teilors par IBF pasaules čempionu vidējā svarā kļuva pērnā gada oktobrī divpadsmit raundu cīņā uzvarot tā brīža šā titula īpašnieku Semu Solimanu (44-12, 18 KO).

Jāpiebilst, ka Teilora īpašumā savulaik bijušas arī WBC, WBA un WBO vidējā svara čempiona jostas, ko viņš atņēma leģendārajam Bernardam Hopkinsam (55-7-2, 32 KO), taču tās zaudēja 2007. gadā cīņā ar Kelliju Pavliku (40-2, 34 KO).

Cīņa ar trīsdesmit četrgadīgo Serhio Moru, kura vidukli arī savulaik rotāja WBC čempiona josta, priekš Teilora būs pirmā IBF titula aizstāvības cīņa. Jāatzīmē, ka Mora šobrīd aizvada četru cīņu uzvaru sēriju un masu medijiem atklājis, ka arī cīņā ar čempionu šo sēriju vēlas pagarināt.

Interesants fakts, ka abi šie titulētie bokseri strādā ar vienu un to pašu promouteru kompāniju un viņu menedžeris ir Lū Dibella.

Izmantotie resursi:
Boxing News