Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Virčis: "Gomesam nav izredžu pret Kļičko"

Jānis Pārums

Virčis: "Gomesam nav izredžu pret Kļičko"
Vitālijs Kļičko un Huans Gomess
Foto: AFP

Ukraiņu smagā svara bokseris Vladimirs Virčis uzskata, ka viņa tautietim, WBC pasaules čempionam Vitālijam Kļičko 21. martā paredzētajā cīņā nebūs lielu grūtību aizstāvēt savu titulu pret kubieti Huanu Karlosu Gomesu.

Jāatgādina, ka Virčis (24-2, 20KO) pavisam nesen pameta Gomesa (44-1, 35KO) treniņnometni, kur darbojās kā kubieša sparingpartneris. Virčim, kurš pats zaudēja Gomesam pērnā gada rudenī, šķiet, ka kubietim nav izredžu uzvarēt Kļičko (36-2, 35KO).

"Man treniņnometnē bija savi mērķi un es nemaz nebiju domājis Gomesam palīdzēt uzvarēt Kļičko. Turklāt, es uzskatu, ka mūsu sparingi nekādi neietekmēs cīņas iznākumu," sacīja Virčis.

"Es kubieša nometnē ierados agrā sagatavošanās stadijā. Parasti bokseri sparingus sāk četras nedēļas pirms cīņas, bet Gomess sāka jau sešas nedēļas iepriekš. Neprognozēšu nokdaunus un nokautus, bet es esmu pilnīgi pārliecināts, ka 21. martā WBC čempions nemainīsies. Huans ir labs, tehnisks bokseris, bet kā mēdz teikt – viegls. Uzskatu, ka viņam nav izredžu."

Virčis arī atzinās, ka tagad viņš uz savu pērnā gada cīņu pret Gomesu skatās ar citām acīm: "Sparingojot ar Gomesu, es galvenokārt, svarīgu pārliecību, ka mūsu cīņas iznākums zināmā mērā bija pārpratums. Neesmu nemaz tik bezcerīgs kā toreiz šķita."

Ukraiņu bokseris, kurš pēc zaudējuma Gomesam pat bija aizdomājies par karjeras beigšanu, neatklāja vai turpinās boksēties. "Lēmumu esmu pieņēmis," sacīja Virčis, neatbildot uz galveno jautājumu – turpinās vai aizies...

Izmantotie resursi:
allboxing.ru

  -1 [+] [-]

, 2009-03-04 16:39, pirms 15 gadiem
bilde jau izsaka visu!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-04 17:06, pirms 15 gadiem
nu vēl jāsagaida Gomesa paziņojums ka viņš Kļičko nolīdzinās gar zemi vai arī sasitīs lupatās

Man liekas, ka boksā 95% cīņas notiek visur citur, tikai ne ringā