Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čaru sašāvis amatieru bokseris, kurš viņu izsmējis par zaudējumu Briedim

Agris Suveizda

Čaru sašāvis amatieru bokseris, kurš viņu izsmējis par zaudējumu Briedim
Manuels Čars
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Pazīstamo sīriešu izcelsmes Vācijas bokseri Manuelu Čaru esot sašāvis kāds libāniešu izcelsmes amatieru bokseris, vēsta vācu laikraksts Bild.

Uzbrukums Čaram notika naktī uz trešdienu, kad policija 43 minūtes pēc pusnakts saņēma izsaukumu uz kādu kebabu ēstuvi Vācijas pilsētā Esenē. Kad kārtībsargi bija ieradušies, viņi Čaru atrada sašautu guļam uz zemes, bet uzbrucējs bija paguvis aizmukt.

Atsaucoties uz neoficiālu informāciju, vācu prese ziņo, ka uzbrucējs esot bijis amatieru bokseris Jusufs A., kurš nākot no lielas libāniešu ģimenes. Viņa pilnais uzvārds netiek atklāts. Kā vēsta Bild, policijas specvienība jau esot veikusi kratīšanu libānieša dzīves vietā, taču aizdomās turamais neesot bijis uz vietas. Policija turpina viņa meklēšanu.

Bild raksta, ka amatieru bokseris pēc Čara zaudējuma Latvijas bokserim Mairim Briedim esot ievietojis cīņas video Facebook un izsmējis Libānā dzimušo Čaru. Nav gan zināms, vai tieši tas bijis konflikta sākšanās galvenais iemesls.

Manuels esot ieradies Esenē, lai parādītu, ka nebaidās šīs domstarpības atrisināt kā vīram pieklājas. Jusufs esot pieņēmis šo izaicinājumu, taču iespējamās skaidrošanās vietā izlēma konfliktu atrisināt ar šaujamieroča palīdzību. Turklāt Čara dzīvību, iespējams, izglāba ēstuves apmeklētāji, kuri esot atturējuši Jusufu turpināt izdarīt šāvienus.

Pēc uzbrukuma Čaram tika ziņots, ka viņam vēdera rajonā tika izdarīti četri šāvieni. Cietušais tika nogādāts slimnīcā, kur viņam veica sešas stundas ilgu neatliekamu operāciju. Čara dzīvībai briesmas vairs nedraudot.

Izmantotie resursi:
Amateur-Boxer auf der Flucht: Schoss er Manuel...

  +2 [+] [-]

, 2015-09-03 17:57, pirms 9 gadiem
Nu hz Es domāju tas kurš papis*s daudz naudas liekot uz Čaru (kadirova čoms)

  +9 [+] [-]

, 2015-09-03 18:11, pirms 9 gadiem
Ja tā pa īstam notika tad tas amatieris ir pilnīgs mūjābels ! Nomīza izvicināt kulakus un izvilka ieroci

  +1 [+] [-]

, 2015-09-03 18:34, pirms 9 gadiem
Zigmar
Ta jau ir, visi makam gudri runat, bet nevisi spejam ari atbildet par vardiem.

     [+] [-]

, 2015-09-03 18:40, pirms 9 gadiem
Turpināt atklāt uguni!

     [+] [-]

, 2015-09-03 18:41, pirms 9 gadiem
antuuns rakstīja: Turpināt atklāt uguni!
Paldies, labots.

  +4 [+] [-]

, 2015-09-03 19:17, pirms 9 gadiem
ar šo tik pierādās tas (visticamāk), ka visādus mūjābeļus nevar laist pie trenēšanās tādos sporta veidos. Man mute neveras to šāvēju saukt par bokseri. Un tādu sliktu imidžu boksam veido gan šo, gan dažu citu tautību cilvēciņi. Ne velti austrumu cīņām austrumos vispirms dažus gadus māca filozofiju un garīgas lietas un tikai tad pašas cīņas paņemienus. Šis protams mazliet savādāks gadījums, bet fakts kā tāds ka tas cirvis ir bokseris.

  +5 [+] [-]

, 2015-09-03 19:19, pirms 9 gadiem
Dūre ir dūre un ierocis ir ierocis, gļēva rīcība...

  -3 [+] [-]

, 2015-09-03 20:22, pirms 9 gadiem
Protams, tūdīgi. Bet nu prof bokserim ar nav ko sēdēt pēc pusnakts kebabu ēstuvē. Jāiet gulēt laicīgi. Cerams, ka viss būs kārtībā ar veselību. Varbūt vēl būs revanša cīņa. Mairim arī noteikti tūdīgi ap dūšu...

     [+] [-]

, 2015-09-04 03:08, pirms 9 gadiem
Kurš muļķis uz gun-fight ierodas ar nazi(lasīt - tukšām rokām) ?!?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-09-04 10:44, pirms 9 gadiem
Un tādiem cilvēkiem mēs grasāmies piešķirt bēgļa statusu. Pašiem viņi vēlāk būs jāuztur, jo šamējie ātri piepildīs cietumus. Tas pats jau noticis Zviedrijā un arī citur.

     [+] [-]

, 2015-09-04 10:54, pirms 9 gadiem
Izturību, veselību un gribasspēku Čaram atgriezties boksā!

P.s. kas notiek ar Briedi? Pēc uzvarētās cīņas tā kā nav dzirdēts vai kas mainīsies menedžmentā un turpinās kāpt uz augšu un tiks pie lielākām cīņām? Jo šis jau vairāk bija pašu ieguldītais darbs, lai par sviestmaizi uzboksētos ar kādu nopietnāku dūzi un main event tik sēž un degunu urbina...