Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Merčants kritizē bokserus par nekonkurētspējīgu pretinieku izvēli

Jānis Pārums

Merčants kritizē bokserus par nekonkurētspējīgu pretinieku izvēli
Lerijs Merčants

Pazīstamais amerikāņu boksa komentētājs un analītiķis Lerijs Merčants aicinājis plašsaziņas līdzekļus izdarīt spiedienu uz vairākiem čempioniem, lai viņiem tiktu organizētas konkurētspējīgas cīņas.

"Manuprāt, pienācis laiks, kad plašsaziņas līdzekļiem jāsāk izdarīt spiedienu uz bokseriem, kas izvēlas sev pašus vieglākos pretiniekus," sacīja Merčants. "Viņiem jāsāk cīnīties ar visnopietnākajiem un sīvākajiem oponentiem. Andrē Vords uzvarēja vēl vienu vieglu cīņu, ringā izskatoties brīnišķīgi, bet pēc tam sāka izaicināt Karlu Froču, kuru jau reiz bija uzvarējis. Izaicināja Čavesu, pret kuru būtu neapstrīdams favorīts. Tā vietā, lai izaicinātu kādu no svara kategorijas līdz 79.4 kilogramiem (Vords cīnās svarā līdz 76.2 kilogramiem – aut.), piemēram, Stīvensonu vai Kovaļovu. Ko dara bokseris, kas dominē savā svarā? Viņam jāvirzās augšup!"

"Tagad Stīvensons uzvaru un sāk runāt, ka grib cīnīties pret Froču vai Bernardu Hopkinsu, kas ir vēl viens veids, kā pateikt: "Negribu cīnīties pret Kovaļovu." Kādam ir jāiestājas par to līdzjutēju tiesībām, kuri grib redzēt konkurētspējīgas cīņas. Mēs visi saprotam boksa ekonomiku – cīņa pret visvieglāko pretinieku par lielu naudu – taču mums ir jāpieceļas un jāpaskaidro tiem puišiem, ka mēs kā līdzjutēji gribam konkurētspējīgas cīņas," piebilda Merčants.

Jāpiebilst, ka WBA čempions svarā līdz 76.2 kilogramiem Vords savā pēdējā cīņā viegli ar 118:106, 117:107 un 116:108 pieveica Edvīnu Rodrigesu, savukārt WBC čempions svarā līdz 79.4 kilogramiem Stīvensons piektajā raundā ar tehnisko nokautu tika galā ar Toniju Beljū.

Izmantotie resursi:
Boxing News

  +2 [+] [-]

, 2013-12-02 21:49, pirms 11 gadiem
par šo vīru bija labi kāds pateicis - "Larry Merchant was born old" ... ja paskatās Taisona slavas gadus un ta laika video, Larijs jau tad bija vecs, bet cik gadu pagājis ...bet viens no labākajiem boksa komentētājiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja