Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Alvaress: "Meivezers ir labākais, taču varu viņu nokautēt"

Jānis Pārums

Alvaress: "Meivezers ir labākais, taču varu viņu nokautēt"
Floids Meivezers un Sauls Alvaress
Foto: AFP/Scanpix

WBC un WBA čempions svarā līdz 69.9 kilogramiem, meksikānis Sauls "Canelo" Alvaress (42-0-1, 30KO) jūtas pārliecināts par saviem spēkiem pirms 15.septembrī Lasvegasā gaidāmās cīņas pret Floidu Meivezeru junioru (44-0, 26KO).

Alvaress uzskata, ka viņš ir daudz bīstamāks par bijušajiem čempioniem Robertu Gerero, Viktoru Ortizu un Migelu Koto, ar kuriem Meivezers cīnījās iepriekš un uzvarēja.

"Meivezers ir sarežģīts uzdevums. Viņš ir pasaules labākais "pound for pound" bokseris un spēcīgākais oponents manā karjerā. Viņam bijis savs laiks boksā, taču tagad ir mans laiks. Meivezers ir ļoti gudrs cīnītājs. Esmu jauns, spēcīgs un ātrs. Daudzi cilvēki manu uzvaru saskata manā spēkā, taču sevi redzu kā ātru bokseri, kas ringā domā. Protu adaptēties ikviena pretinieka stilam," sacīja Alvaress.

"Ikviens pretinieks, ar ko viņš [Meivezers] ir ticies, ir bijis citādāks. Roberts Gerero un Viktors Ortizs nav tādi kā es. Migels Koto vairs nav tas, kas bija. Viņš ir lielisks, bet, kad cīnījās ar Meivezeru, tad vairs nebija karjeras virsotnē, " norādīja Alvaress. "Man ir tikai 22 gadi, drīz būs 23. Floidam ir 36. Taču nedomāju, ka gadu skaitļi ietekmēs šo cīņu. Koto sagādāja Meivezeram problēmas, tāpat kā to izdarīja Hosē Luiss Kastilo un Oskars De La Hoija. Protams, uzlauzt viņa aizsardzību būs grūti, taču man ir plāns uzvarēt. Ja redzēšu viņa aizsardzībā kādus caurumus, varu viņu nokautēt.

Izmantotie resursi:
Boxing News

  -2 [+] [-]

, 2013-07-02 10:01, pirms 11 gadiem
Gaiļu runas iet vaļā!

     [+] [-]

, 2013-07-02 12:39, pirms 11 gadiem
Cīna ir 14.09
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja