Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Iesaka Povetkinam atlikt cīņu ar Kļičko

Jānis Pārums

Iesaka Povetkinam atlikt cīņu ar Kļičko
Aleksandrs Povetkins (pa labi) un treneris
Valērijs Belovs. Foto: Itar Tass

Pazīstamais krievu boksa komentētājs Vladimirs Gendlins ieteicis krievu smagā svara bokserim Aleksandram Povetkinam savu cīņu ar IBO, IBF un WBO pasaules čempionu ukraini Vladimiru Kļičko atlikt uz gadu.

"Ja es būtu Aleksandra menedžeru vietā, es atliktu viņa gaidāmo cīņu ar Kļičko uz gadu. Jā, Povetkins ir drosmīgs un nekaunīgs, taču par viņa īsto spēku nevar spriest no tādām cīņām, kāda Povetkinam bija ar Taurusu Saiksu, kurš krita gandrīz vai tikai no Aleksandra vēziena," savas bažas par Povetkina iespējām šobrīd cīnīties ar smagā svara vadošo bokseri izteica Gendlins.

"Vienīgā iespēja Povetkinam uzvarēt Kļičko ir atrodot pareizo distanci. Nedomāju, ka pieredzējušais Vladimirs to ļaus izdarīt savam pretiniekam. Bet uzvarēt Vladimiru Kļičko taktiskajās spēlītēs domāju, ka Povetkinam šobrīd iespēju nav," piebilda Gendlins. Jāuzsver, ka Kļičko un Povetkina pārstāvji par cīņu vēl nav vienojušies.

Gendlins atzinis, ka smagajā svarā šobrīd ir viens izteikts līderis – Vladimirs Kļičko. Otrs, kurš demonstrējot patiesu spēku, ir nigērietis Semjuels Pīters, ar kuru 11. oktobrī būs jācīnās Vladimira vecākajam brālim Vitālijam.

"Es no sirds vēlu Vitālijam Kļičko iztikt bez savainojumiem, labi sagatavoties un veiksmīgi aizvadīt cīņu ar Pīteru. Protams, viņam būs grūti. Ja neesi trenējies trīs mēnešus, tev būs problēmas cīņā, bet Vitālija gadījumā viņš nav izgājis ringā četrus gadus! Taču Kļičko vecākajam ir laba cīnītāja īpašība – viņš ir ar milzīgu gribasspēku un vienmēr cīnās līdz pēdējam. Cīņā ar Pīteru tas var nospēlēt būtisku lomu."

Boksa komentētājs arī izteicis savu viedokli par to, kāpēc jaunais WBA pasaules čempions Nikolajs Valujevs necīnās ASV: "Jūs neesat padomājuši kāpēc Valujevs pagaidām neboksējas ASV? Viss ir ļoti vienkārši – Amerikai viņš šobrīd nav interesants."

Izmantotie resursi:
sports.ru

     [+] [-]

, 2008-09-01 19:11, pirms 16 gadiem
Lai taču cilvēks pamēģina!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-09-01 19:41, pirms 16 gadiem
Rolandinjo88 rakstīja: Ko veel shis pateiks... es arii pateikshu Felpsam lai nepeld 3 gadus

NEDOMĀJU KA VIŅŠ TEWI UZKLAUSĪS.

     [+] [-]

, 2008-09-01 21:31, pirms 16 gadiem
Dabūs bietē un saprātīs ka nevajg plātīties