Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valujevs: "Kļičko gatavi ar mani cīnīties tikai vārdos"

Jānis Pārums

Valujevs: "Kļičko gatavi ar mani cīnīties tikai vārdos"
Nikolajs Valujevs
Foto: AFP

Pasaules čempions boksā smagajā svarā WBA versijā, krievs Nikolajs Valujevs (50-1, 34KO) izteicies, ka brāļi Vladimirs (53-3, 47KO) un Vitālijs (37-2, 36KO) Kļičko diez vai ar viņu cīnīsies, jo viņu vārdi atšķiras no darbiem.

"Man ir sajūta, ka cīņa ar kādu no brāļiem Kļičko notiks tikai tad, ja es zaudēšu vienu kāju vai ko citu. Savos izteikumos, piemēram, telefonsarunu laikā, viņi ir gatavi ar mani cīnīties, taču realitātē viss ir savādāk," atzina Valujevs.

Tai pat laikā viņš uzsvēra: "Tikai nepārprotiet mani! Man ir normāla attieksme pret Vladimiru un Vitāliju, turklāt visās viņu cīņās esmu bijis par brāļiem nevis viņu pretiniekiem."

"Ja mana karjera kaut kādā mērā ir atkarīga no maniem promouteriem Dona Kinga un Vilfrīda Zauerlanda, tad Kļičko ir paši sava likteņa lēmēji," sacīja krievu milzis. "Viņiem pašiem ir sava kompānija "K2 Promotions", kas organizē visas viņu cīņas. Brāļi ir labi biznesmeņi, viņi rūpīgi izplāno katru savu soli un nevēlas nepamatoti riskēt. Izvēloties pretiniekus, komerciālas intereses gūst virsroku."

"Kurš no viņiem ir spēcīgāks? Katram ir savi plusi un mīnusi, tāpēc domāju, ka viņi ir aptuveni spēkos līdzīgi," viņš piebilda.

Jāatgādina, ka savu nākamo cīņu Valujevs aizvadīs šī gada 7. novembrī, kad mērosies spēkiem ar britu Deividu Heju (22-1, 21KO), kurš vairākkārt izaicinājis uz cīņu brāļus Kļičko, taču vienā gadījumā cīņa nenotika Heja savainojuma dēļ (pret Vladimiru), citā – brits nebija mierā ar līguma nosacījumiem (pret Vitāliju).

Izmantotie resursi:
smena.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-08-01 15:48, pirms 15 gadiem
Koļa taču aizvakar vadīja vakaru Jūrmalā .. varētu gan būt ka pats īsti nezin kādā valstī un izskatās sporta žurnālisti arī nezin ka tāda sporta zvaigzne Latvijā ..

  +7 [+] [-]

, 2009-08-01 16:02, pirms 15 gadiem
tā jau vispār arī izskatās ka Kļičko tik uz komerciju spiež... es tik nesaprot kapēc ar Valujevu nevar sisties un labi nopelnīt, jo intresei par tādu maču vajadzētu būt lielai...un ja Valujevs vinnēs to Heju.. tad jau vispār nevajadzētu būt šaubām ka mačs Kļičko pret Valujevu radītu lielu intresi.. un līdz ar to arī lielu piķi...

 +13 [+] [-]

, 2009-08-01 16:02, pirms 15 gadiem
zigiss rakstīja: Koļa taču aizvakar vadīja vakaru Jūrmalā .. varētu gan būt ka pats īsti nezin kādā valstī un izskatās sporta žurnālisti arī nezin ka tāda sporta zvaigzne Latvijā ..
Kas Tev liek domāt, ka viņš nezin kādā valstī atrodas??? Ārējais izskats? Viņā ir vismaz 3x vairāk intelekta nēkā vidējā Esporta lietotājā!

  +5 [+] [-]

, 2009-08-01 16:06, pirms 15 gadiem
Nu katrā ziņā kā vakara vadītājs man viņš patika 2x labāk par Baskovu....Lai aŗī viņam tur jārunā pēc scenārija,bet var redzēt ka humora izjūta vīram ir.....

  +5 [+] [-]

, 2009-08-01 16:08, pirms 15 gadiem
Nu interese jau tāpat ir pietiekoši liela, bet nu tas viss jau ir liels piķis un vnk nevar vienoties savā starpā kādās proporcijās to piķi sadalīt, tāpēc arī cīņa nenotiek (tiek atlikta)...

Bet nu par rakstu - vismaz patīkami, ka Valujevam ir cieņa pret Kļičko un nav tāda mutes brūķēšana kā no Heja puses...tiešām gaidu to brīdi, kad kāds viņam to "lielo" muti izsitīs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-08-01 17:29, pirms 15 gadiem
Nooovaja Volnaaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-01 18:45, pirms 15 gadiem
aigars076 rakstīja: Kas Tev liek domāt, ka viņš nezin kādā valstī atrodas??? Ārējais izskats? Viņā ir vismaz 3x vairāk intelekta nēkā vidējā Esporta lietotājā!
zini kāds ir konkurss "Jūrmala"? man nav šaubu par Valujeva intelektu un faktu, ka protams zin ka atbraucis uz Latviju. bet konkursa atmosfēra, vadītāji, publika utt viņam varētu radīt iespaidu ka atrodas jebkurā SP vai Maskavas koncertzālē .. un tiešām neesmu manījis ka kāds latviešu žurnālists būtu viņu nointervējis ..

     [+] [-]

, 2009-08-01 20:41, pirms 15 gadiem
Lai vinjs paraada kaadu cilveeku, kurs gribeetu ciiniities ar sniega cilveeku

     [+] [-]

, 2009-08-02 01:24, pirms 15 gadiem
baisais rakstīja: bet tu puis esi vidējais areitmētiskais,es gan stipri virs vidējā
un galvenais ir to pateikt lai visi zin. kas
tas ka nav intervija nekas tāds gan ir tīri nožēlojami