Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs par Džošua: "Viņš ir nekam nederīgs"

Jānis Pārums

Fjūrijs par Džošua: "Viņš ir nekam nederīgs"
Taisons Fjūrijs un Entonijs Džošua
Foto: Rex Features

IBO, WBO un WBA pasaules čempions smagajā svarā Taisons Fjūrijs (25-0, 18KO) kritizējis savu tautieti Entoniju Džošua (15-0, 15KO), kurš 8. aprīlī aizvadīs cīņu par IBF titulu.

"Viņš neprot kustēties ringā, viņš nemāk boksēties, bet tas nozīmē, ka viņš ir nekam nederīgs. Viņš ir liels, nepieredzējis iesācējs," sacīja Fjūrijs. "Vienīgais, kas viņam ir – spēcīgs sitiens, bet tas ir ikvienam divmetrīgam čalim, kurš piecus gadus cilā dzelžus."

Tāpat Fjūrijs norādīja: "Viņam nav bijis nopietnu pārbaudījumu, vienīgā reālā cīņa Džošua bija pret Dilianu Vaitu (16-1, 13KO) un to pašu viņš gandrīz zaudēja. Ja Vaits bija neaktīvs trīs gadus (šeit gan Fjūrijs pārspīlē – lai arī Vaitam bija divu gadu pauze laikā no 2012. līdz 2014.gadam, pēc tam viņš nepilna gada laikā aizvadīja septiņas cīņas – aut.), tad ko ar viņu izdarīs viņa nākamais pretinieks?"

Džošua pretinieks 8. aprīļa cīņā būs pašreizējais IBF čempions Čārlzs Martins (23-0-1, 21KO), kurš pie vakantā titula tika janvārī, pieveicot Vjačeslavu Glazkovu. Tas kļuva vakants pēc tam, kad Fjūrijs, kam šis tituls piederēja, atteicās no obligātās aizstāvēšanas. Attiecībā uz Džošua – Martina cīņu Fjūrijam ir skaidrs viedoklis.

"Ja Martins pats neuzķersies uz Džošua sitieniem, un manuprāt tas nenotiks, tad domāju, ka Entonijs tiks padarīts auksts," uzsvēra Fjūrijs. "Entonijam ir 15 cīņas, Čārlzam – 24. Domāju, ka Džošua radījis sev lielu apdraudējumu, piekrītot tādai cīņai. Ja godīgi, manuprāt, uzvarēs Martins. Ar nokautu!"

"Džošua nav nopelnījis savu ceļu uz virsotni, viņa promouters Edijs Hērns to nopirka. Man, protams, gribētos, lai Džošua uzvar šo cīņu. Tad mēs varētu aizvadīt savstarpējo cīņu, kurā es ar viņu spēlētos, kā ar mazu bērnu. Taču nedomāju, ka Džošua uzvarēs Martinu," piebilda IBO, WBO, un WBA čempions.

Jāpiebilst, ka Londonas Olimpisko spēļu čempions Džošua savā pēdējā cīņā pret jau pieminēto Vaitu piedzīvoja nopietnu pārbaudījumu, tomēr izcīnīja uzvaru ar tehnisko nokautu septītajā raundā. Jāpiebilst, ka tas bija revanšs – savulaik, 2009.gadā, amatieru konkurencē Džošua savam oponentam zaudēja pēc punktiem.

Fjūrijs, kurš pērnā gada novembrī kļuva par IBO, IBF, WBO un WBA čempionu, pieveicot Vladimiru Kļičko (64-4, 53KO) savu nākamo cīņu, iespējams, aizvadīs jūlijā, kad vēlreiz ringā dosies pret Kļičko. Tiesa, bokseru pārstāvji par revanša cīņu vēl nav vienojušies.

Izmantotie resursi:
Boxing News, Results, Interviews and Video -...

  +3 [+] [-]

, 2016-04-01 19:48, pirms 9 gadiem
Izslēdziet kāds lūdzu šo lecīgo jampampiņu

     [+] [-]

, 2016-04-01 19:50, pirms 9 gadiem
Dzoshua tevi padaritu aukstu Fjurij,viens no skatamakajiem bokseriem smagaja svara,vismaz bokse Dzoshua nevis staiga pa ringu!

     [+] [-]

, 2016-04-02 14:54, pirms 9 gadiem
Cina notiek 9. aprili