Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Cardinals" pārtrauc Familijas sēriju pie 52. mača

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cardinals" pārtrauc Familijas sēriju pie 52. mača
Koltens Vongs veic izšķirošo sitienu.
Foto: AFP/Scanpix

Sentluisas "Cardinals" Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā šonakt ar 5:4 pārspēja Ņujorkas "Mets", tādējādi pārtraucot Džerija Familijas saglabāto spēļu sēriju.

Ņujorkas "Mets" rotācijas metējs Džerijs Familija šajā sezonā bija saglabājis visus 36 mačus, kuros viņam tika ļauts iziet uz laukuma, bet kopumā, ieskaitot aizvadīto sezonu, viņa kontā bija 52 pēc kārtas saglabātās MLB regulārās sezonas spēles. Šai sērijai gan pienāca gals šonakt, kad "Mets" tikās ar "Cardinals" un izlaida no rokām uzvaru mača devītajā iningā.

Interesanti, ka Familija savu saglabāto spēļu rekordu noturēja tikpat kā gadu, jo pirmā šīs sērijas spēle tika aizvadīta 2015. gada 30. jūlijā.

Pirmie spēlē vadībā izvirzījās ņujorkieši, taču Misūrī štata komanda spēja atspēlēties un līdz septītajam iningam būt vadībā ar 3:1. Tieši septītajā mača cēlienā Joeniss Cespadess guva "Home run" sitienu, kas izvirzīja mājniekus vadībā jau ar 4:3, taču pēdējais vārds gan piederēja "Cardinals", jo Jadirs Molina un Koltens Vongs katrs izsita pa vienam punktam devītajā iningā un tādā veidā nodrošināja uzvaru Sentluisas komandai.

No pārējām spēlēm jāizceļ Vašingtonas "Nationals" uzvara pār Klīvlendas "Indians" ar 8:1, kas vienlaicīgi bija Stīvena Strasbūra 14. uzvara sezonā un šajā rādītājā viņš ir labākais kā Nacionālajā līgā, tā arī visā MLB.

Savukārt Čikāgas "Cubs" ar šādu pašu rezultātu (8:1) pārspēja savas pilsētas otru komandu, "White Sox". Interesanti, ka iepriekšējās divās spēlēs "Cubs" bija spiesti piekāpties "White Sox". Šajā spēlē jaunajā komandā debitēja arī Aroldiss Čepmens, kurš tika iemainīts no Ņujorkas "Yankees".

MLB regulārā sezona, 27.07.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsMets5:4
NationalsIndians4:1
PhilliesMarlins1:11
PadresBlue Jays8:4
TigersRed Sox4:3
RaysDodgers3:1
RedsGiants2:1
RockiesOrioles3:1
MarinersPirates1:10
White SoxCubs1:8
AthleticsRangers6:4
DiamondbacksBrewers8:1
BravesTwins9:7
YankeesAstros1:4
AngelsRoyals5:7

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...