Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB sezona bez Covid-19 neiztur pat nedēļu – pārceltas divas spēles

Rolands Eliņš

MLB sezona bez Covid-19 neiztur pat nedēļu – pārceltas divas spēles
"Marlins" spēlētāji. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

„Major League Baseball” sezona sākās pirms četrām dienām, taču jau šodien kalendārā nācies ieviest izmaiņas. Vairāki Covid-19 saslimšanas gadījumi konstatēti Maiami „Marlins” vienībā, līdz ar to atcelta „Marlins” spēle pret „Orioles” un Maiami komandas iepriekšējās pretinieces „Phillies” spēle pret „Yankees”.

MLB saīsinātā sezona sākās pirms dažām dienām, taču atšķirībā no plānotajiem NBA un NHL turnīriem beisbola komandas nav koncentrētas vienotā burbulī, un aizvada mājas spēlēs savās pilsētās. Nedēļas nogalē „Marlins” vienība aizvadīja trīs mačus pret Filadelfijas „Phillies”, un šodien tiek ziņots par vairākiem pozitīviem Covid-19 testiem „Marlins” sastāvā.

Tiek norādīts, ka svētdien saslimuši bija četri spēlētāji, bet šodien saslimuši vēl vismaz septiņi spēlētāji un divi treneri, bet ESPN ziņo, ka infekcija izplatījusies arī tālāk klubā. MLB paziņojusi, ka visi „Marlins” pārstāvji atrodas pašizolācijā un viņiem veikti testi.

Taču šonakt paredzētā „Marlins” un Baltimoras „Orioles” spēle ir pārcelta uz nenoteiktu laiku, un tāds pats liktenis piemeklējis arī „Marlins” iepriekšējās pretinieces Filadelfijas komandas spēli pret Ņujorkas „Yankees”. Šī spēle pārcelta piesardzības apsvērumu dēļ.

Tikmēr Nacionālā hokeja līga ziņo, ka iepriekšējo septiņu dienu periodā (no 18. līdz 25. jūlijam) klubu pārstāvjiem veiktajos testos nav konstatēts neviens Covid-19 saslimšanas gadījums.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mlb/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-07-27 20:22, pirms 4 gadiem
Kā viņi tur vispār var saslimt, ja spēles laikā atrodas pa 20-50m viens no otra Tātad neievēro privātos ierobežojumus

     [+] [-]

, 2020-07-27 20:59, pirms 4 gadiem
san4ito rakstīja: Kā viņi tur vispār var saslimt, ja spēles laikā atrodas pa 20-50m viens no otra Tātad neievēro privātos ierobežojumus
Uz virsmām tak tā draza saglabājas kādu laiku..Bumbiņas un cimda saskaršanās
Bet šitie taču ir muļķi..Pirms spēles jau testējās un bija pozitīvi,un tāpat gāja spēlēt..

     [+] [-]

, 2020-07-27 21:24, pirms 4 gadiem
san4ito rakstīja: Kā viņi tur vispār var saslimt, ja spēles laikā atrodas pa 20-50m viens no otra Tātad neievēro privātos ierobežojumus
Ne gluži - arī laukumā ir situācijas, kad spēlētāji ir blakus viens otram.

Piemēram, atsitējs-ķērājs-tiesnesis vai jebkura situācija, kurā spēlētājs skrien pa bāzēm, kur ne tikai nav 2 metru, bet dažubrīd pat tiešs kontakts.

Arī ārējā laukumā, skrienot pēc bumbas, spēlētāji var būt viens otram ļoti tuvu.