Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Orioles" izmanto "Rockies" kļūdu un uzvar pagarinājumā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Orioles" izmanto "Rockies" kļūdu un uzvar pagarinājumā
Adams Džonss izcīna uzvaru "Orioles".
Foto: AFP/Scanpix.

Pateicoties Kolorado "Rockies" spēlētāju kļūdai mača desmitajā iningā, Baltimoras "Orioles" spēja gūt izšķirošo punktu desmitajā iningā un svinēja savu 58. uzvaru šīs sezonas Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionātā.

Baltimoras "Orioles" šogad ir viena no spēcīgākajām komandām visā MLB, jo atrodas Amerikas līgas vadībā. Aizvadītajā naktī viņiem bija jātiekas ar Nacionālās līgas tabulas vidus komandu, Kolorado "Rockies", taču uzvaru viņi izcīnīja vien desmitajā iningā.

Spēles pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 2:2, tāpēc,kā jau beisbolā ierasts, nācās spēlēt papildus iningu līdz vienas komandas uzvarai. Šī mača uzvaru noteica nejaušība, proti, Menijs Mačado atsita Džordana Lailza mesto bumbiņu pret zemi, ko pats metējs arī notvēra, taču metot uz mājas bāzi, uz kuru jau bija devies Adams Džonss, viņš pieļāva kļūdu un ķērājs Niks Handlijs nespēja precīzi notvert bumbiņu, tā viņam izslīdzēja no tvērējcimda, kas ļāva Džonsam gūt izšķirošo punktu, tādējādi noslēdzot spēli.

Pašlaik Baltimoras "Orioles" ir pati "karstākā" komanda visā MLB, jo ir spējusi izcīnīt jau piecas uzvaras pēc kārtas.

Interesanti, ka šonakt pirmajā Čikāgas komandu duelī uzvaru ar 5:4 izcīnīja nevis līgas līdere "Cubs", bet "White Sox", kuriem šis ir jau trešais panākums pēc kārtas, kas ir otrais labākais rādītājs visā MLB.

MLB regulārā sezona 25.07.

ViesiMājniekiRezultāts
TigersRed Sox4:2
RockiesOrioles2:3
PadresBlue Jays2:4
PhilliesMarlins4:0
DiamondbacksBrewers2:7
AthleticsRangers6:7
CubsWhite Sox4:5
YankeesAstros2:1
AngelsRoyals6:2
RedsGiants7:5
CardinalsMetsPārc.

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...