Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Padres" uzvar un saglabā divīzijas līderpozīcijas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Padres" uzvar un saglabā divīzijas līderpozīcijas
Everts Kabrera (Sandijego "Padres")
Foto: AP/Scanpix

Pie savas desmitās uzvaras Augstāko beisbola līgu (MLB) regulārajā sezonā tika Sandijego "Padres", kuri ar 10:4 apspēlēja Sinisnati "Reds". Šī uzvara viņiem ļāva saglabāt līderpozīcijas Nacionālās līgas Rietumu divīzijā."Padres" uzvar un saglabā divīzijas līderpozīcijas

Pateicoties Adriana Gonzalesa karjeras otrajam "Grand slam Home run" sitienam (kopā spēlē: 2/4, 4 RBI, R) un Kevina Koreijas sniegumam (5.2 IP, 3 H, 2 R, 3 BB, 5 SO) uz metēju kalniņa, Sandijego "Padres" izcīnīja savu desmito šīssezonas uzvaru, kas viņiem garantēja līderpozīciju saglabāšanu Nacionālās līgas Rietumu divīzijā, jo viņu tuvākie konkurenti, Sanfrancisko "Giants", lai arī vakardien tika pie panākuma, atpaliek par vienu uzvaru.

Ja runā par spēles gaitu kopumā, tad jau līdz ceturtajam iningam "Padres" bija izvirzījušies vadībā ar 10:0 un spēles atlikušajā daļā "Reds" tikai mēģināja atspēlēties, bet viņiem tas neizdevās. Pie saviem pirmajiem punktiem šosezon tika Mets Steirss un Tonijs Gvins, kuri no sākuma nemaz nebija komandas sākumsastāvā, bet komandas treneris, uzzinādams, ka Sinsinati komanda sākumsastāvā būs izlikusi metēju Bronsonu Arrojo, iekļāva Steirsu un Gvinu sākumsastāvā un nekļūdījās – abi guva pa diviem punktiem.

No vakardienas maču izcilniekiem der izcelt Vašingtonas "Nationals" pirmās bāzes spēlētāju Adamu Danu, kurš mačā pret Losandželosas "Dodgers" (5:1) izcēlās ar diviem bumbiņas raidījumiem tribīnēs un triju punktu guvumu. Kā arī Minesotas "Twins" metējs Karloss Pavano, kurš septiņos iningos zaudēja tikai divus punktus un palīdzēja minesotiešiem ar 8:3 pārspēt Kanzassitijas "Royals". Jāpiebilst, ka pēc šī mača "Twins", pirmo reizi kopš 2007. gada, sezonas pirmajā mēnesī ir nodrošinājuši sev pozitīvu uzvaru-zaudējumu bilanci (pašlaik – 12:5).

Jāpiebilst, ka viena vakardien paredzētā spēle, kurā Floridas "Marlins" bija jāspēkojas ar Kolorado "Rockies", lietus dēļ nenotika un tika pārcelta uz šodienu, t.i., šodien abu komandu starpā notiks divi mači.

MLB, 2010. gada regulārā sezona, 23. aprīļa spēles

Amerikas līga

SpēleRezultāts
Baltimoras "Orioles" – Bostonas "Red Sox"3:4
Toronto "Blue Jays" – Tampabejas "Rays"6:5
Detroitas "Tigers" – Teksasas "Rangers"4:5
Sietlas "Mariners" – Čikāgas "White Sox"6:7
Minesotas "Twins" – Kanzassitijas "Royals"8:3
Ņujorkas "Yankees" – Losandžleosas "Angels"4:6
Klīvlenmdas "Indians" – Oklendas "Athletics"0:10

Nacionālā līga

SpēleRezultāts
Losandželosas "Dodgers" – Vašingtonas "Nationals"1:5
Sandijego "Padres" – Sinsinati "Reds"10:4
Atlantas "Braves" – Ņujorkas "Mets"2:5
Pitsburgas "Pirates" – Hjūstonas "Astros"3:4
Čikāgas "Cubs" – Milvokī "Brewers"8:1
Floridas "Marlins" – Kolorado "Rockies"Pārcelta
Filadelfijas "Phillies" – Arzionas "Diamondbacks"4:7
Sentluisas "Cardinals" – Sanfrancisko "Giants"1:4

Izmantotie resursi:
mlb.mlb.com
espn.go.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja