Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Hernandezs atstāj sausā "Yankees"

Juris Miņins
Juris Miņins

Hernandezs atstāj sausā "Yankees"
Felikss Hernandezs
Foto: AP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) aizvadītās nakts spēlēs par vienu no galvenajiem varoņiem kļuva Sietlas "Mariners" metējs Felikss Hernandezs, kurš mačā pret "Yankees" nezaudēja nevienu punktu un "izslēdza" no spēles pretiniekus 11 reizes.

Felikss Hernandezs turpināja aizvakar Klifa Lī iesākto Ņujorkas komandas uzveikšanu. Taču, ja Lī gadījumā metēja nopelns uzvarā nebija tik uzskatāms un noteicošais, tad šonakt Hernandezs pārliecinoši "iznīcināja" visu "Yankees" sitēju sastāvu, ļaudams izdarīt vien divus sitienus un 11 sitējus "atstājot jaņos". Kopumā Venecuēlas beisbolists aizvadīja visus deviņus iningus, veica 115 metienus, pieļāva divus sitienus, trīs reizes ļāva sitējam sasniegt pirmo bāzi bez sitiena, veica 11 "strikeouts" un maču beidza ar ERA rādītāju – 3.03.

Savukārt no sitējiem veiksmīgākie bija Maikls Sonderss, kurš veica divus "Home Run" sitienu un guva trīs punktus, divi punkti Rasela Branjena (arī HR sitiens) kontā, bet vēl pa punktam guva Miltons Bredlijs (ar HR sitienu) un Hosē Lopezs.

Savukārt citā mačā pret savu bijušo klubu (Losandželosas "Angels") vairāk nekā lielisks bija Vladimirs Guerero, kuram sitieni padevās visās četrās reizēs, kad viņš stājās sitēja pozīcijā, veica 2 "Home Run" sitienus un guva piecus punktus, palīdzot savai pašreizējai komandai Teksasas "Rangers" izcīnīt uzvaru ar 6:4. Jāpiebilst, ka šajā sezonā Vlads (spēlētāja iesauka – aut.) pret Losandželosas klubu spēlē ļoti pārliecinoši un, piemāram, šajā sērija (pēc diviem nospēlētiem mačiem) dominikānieša kontā ir seši precīzi sitieni no astoņiem, 3 "Home Run" un astoņi punkti.

MLB, 2010. gada regulārā sezona, 30. jūnija spēles

Amerikas līga

SpēleRezultāts
Toronto "Blue Jays" – Klīvlendas "Indians"1:3
Čikāgas "White Sox" – Kanzassitijas "Royals"6:7
Detroitas "Tigers" – Minesotas "Twins"1:5
Oklendas "Athletics" – Baltimoras "Orioles"6:9
Sietlas "Mariners" – Ņujorkas "Yankees"0:7
Tampabejas "Rays" – Bostonas "Red Sox"9:4
Teksasas "Rangers" – Losandželosas "Angels"6:4

Nacionālā līga

SpēleRezultāts
Vašingtonas "Nationals" – Atlantas "Braves"1:4
Ņujorkas "Mets" – Floridas "Marlins"6:5
Filadelfijas "Phillies" – Sinsinati "Reds"3:4
Pitsburgas "Pirates" – Čikāgas "Cubs"2:0
Hjūstonas "Astros" – Milvokī "Brewers"5:1
Arizonas "Diamondbacks" – Sentluisas "Cardinals"4:2
Kolorado "Rockies" – Sandijego "Padres"3:13
Losandželosas "Dodgers" – Sanfrancisko "Giants"8:2

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2010-07-01 12:12, pirms 14 gadiem
Yankees kaut kā neiet ar Sietlu šajā sērijā.

     [+] [-]

, 2010-07-01 12:12, pirms 14 gadiem
pitcheru gads turpinaas

     [+] [-]

, 2010-07-01 12:13, pirms 14 gadiem
Sen neesmu redzējis šamajo metam. Tagad mustsee pičers ir Straburgs - leģenda ir klāt. Vispār MLB tagad veidojas ļoti laba jauno pičeru paaudze (laikam gan tā vienmēr ir bijis), kamēr arī Moyers vēl joprojām ir starta rotācijā. Dodgeri vakar smuki (bez Ramireza) ar Padillu uz kalniņa paņēma priekšā Giantus.

  +2 [+] [-]

, 2010-07-01 12:22, pirms 14 gadiem
Giants tāpat kā pagājušosezon smagi buksē uzbrukums. Viņi izlien uz to ka viņiem ir lieliski metēji ar Lincecum priekšgalā. Manuprāt viens no labākajiem metējiem līgā.

     [+] [-]

, 2010-07-01 12:37, pirms 14 gadiem
Marka1111 rakstīja: Giants tāpat kā pagājušosezon smagi buksē uzbrukums. Viņi izlien uz to ka viņiem ir lieliski metēji ar Lincecum priekšgalā. Manuprāt viens no labākajiem metējiem līgā.
Jā, viena no labākajām starteru rotācijām, kamēr bullpens brīžiem var sataisīt zilus brīnumus. Vakardienas spēlē papildus vājam uzbrukumam, Giants pieļāva rupjas kļūdas aizsardzībā.

     [+] [-]

, 2010-07-01 13:00, pirms 14 gadiem
Hunter rakstīja: Sen neesmu redzējis šamajo metam. Tagad mustsee pičers ir Straburgs - leģenda ir klāt. Vispār MLB tagad veidojas ļoti laba jauno pičeru paaudze (laikam gan tā vienmēr ir bijis), kamēr arī Moyers vēl joprojām ir starta rotācijā. Dodgeri vakar smuki (bez Ramireza) ar Padillu uz kalniņa paņēma priekšā Giantus.
Mets Kemps arī neslikti nospēlēja... .
Pirms gada ESPN žurnālā par šamo bija ļoti interesants raksts, tāpēc pēdējā laikā pasekoju šamā sniegumam biežāk un jāsaka, ka tiešām viņš IR SPĒLĒTĀJS. Iespējams, pat ļoti nenovērtēts.