Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Orioles" piedzīvo 13. zaudējumu, Volkezam – 50 maču diskvalifikācija

Juris Miņins
Juris Miņins

"Orioles" piedzīvo 13. zaudējumu, Volkezam – 50 maču diskvalifikācija
Ediosns Volkezs
Foto: AP/Scanpix

13. zaudējumu Augstāko beisbola līgu (MLB) 15 mačos piedzīvoja Baltimoras "Orioles" beisbolisti, kuri šoreiz ar 1:3 atzina Sietlas "Mariners" vienību. Uzvara Džeisona Vargas kontā.

Baltimoras "Orioles" šī sezona, precīzāk, tās sākums ir izdevies pagalam neveiksmīgs – pirmajos 15 mačos ir izcīnītas tikai divas uzvaras, kas nozīmē, ka līdz neitrālai (50%) bilancei viņiem jau pēc pirmajām 15 spēlēm ir 13 uzvaru deficīts, līdz ar to var teikt, ka ir jānotiek brīnumam, lai baltimorieši šajā sezonā kļūtu par konkurētspējīgu komandu.

Ja pievēršas aizvadītās nakts spēlei, tad lielisku maču aizvadīja "Mariners" metējs Džeisons Vargass, kurš laukumā pavadīja septiņas izspēles, kuru laikā zaudēja vien vienu punktu. Piecas reizes Sietlas metējs "izslēdza no spēles" pretinieku sitējus, taču divas reizes bija spiests piekāptie arī viņiem. Kopā Vargass pieļāva vien trīs atsitienus.
Savukārt uzbrukumā visu nokārtoja Franklins Gutjerezs, Miltons Bredlijs (spēli nevarēja pabeigt kājas savainojuma dēļ) un Džeks Vilsons, kuri katrs guva pa vienam punktam.
"Orioles" komandā pie punkta tika Nolans Reimolds, bet zaudējums ieskaitīts Deivida Hernandeza kontā.

Līdz ar to, pēc šī mača, Sietlas "Mariners" beidzot ieguva pozitīvu uzvaru-zaudējumu bilanci, kas vienu brīdi bija apdraudēta pēc ne visai izteiksmīgajiem mačiem sezonas ievadā. Jāpiebilst, ka jau tuvākajā laikā komandai varētu pievienoties arī starpsezonā iegūtais metējs Klifs Lī, kurš līdz šim ārstēja vēdera musukuļu sastiepumu. Taču jāpiebilst, ka tas notiks tikai pēc tam, kad Lī būs izcietis piecu maču diskvalifikāciju par nepareizu mešanu MLB pavasara treniņos.

Un ja turpina par diskvalifikācijām, tad pie 50 maču soda, par neatļautu vielu lietošanu, ir ticis Sinsinati "Reds" metējs Edisons Volkezs. Pats beisbolists to izskaidroja ar to, ka Dominikānas republikā, no kurienes nāk pats sportists, pirms kāzām viņš veica kādu rituālu, kura laikā viņš arī uzņēma šīs vielas. Lai vai kā, tas "Reds" komandai lielu skādi nedarīs, jo 26 gadus vecais Volkezs tāpat pašlaik atkopjas no elkoņa operācijas un viņa atgriešanās bija paredzēta ne ātrāk kā vasaras vidū.

Ja atgriežas pie vakardienas MLB sportiskajiem notikumiem, tad der atzīmēt Bostonas "Red Sox" piecu zaudējumu sērijas pārtraukšanu, jo viņi uzveica Teksasas "Rangers" ar 7:6. Kā arī Minesotas "Twins" un Ņujorkas "Yankees" uzvaras, kas viņiem ir desmitās šajā sezonā.
Individuāli lielisks vakars bija Čikāgas "White Sox" metējam Džonam Denksam, kurš astoņos iningos zaudēja tikai vienu punktu un "izslēdza" deviņus "Rays" sitējus. Džonatans Sančezs no Sanfrancisko vienības, neskatoties uz zaudējumu, arī spēlēja atzīstami, septiņās izspēlēs viens punkts un 10 "izslēgti" pretinieki. Visbeidzot Raiens Ladviks no "Cardinals" komandas šonakt guva divus "Home run" sitienus.

MLB, 2010. gada regulārā sezona, 20. aprīļa spēles

Amerikas līga

SpēleRezultāts
Kanzassitijas "Royals" – Toronto "Blue Jays"3:4
Tekasas "Rangers" – Bostonas "Red Sox"6:7
Tampabejas "Rays" – Čikāgas "White Sox"1:4
Klīvlendas "Indians" – Minesotas "Twins"1:5
Detroitas "Tigers" – Losandželosas "Angels"5:6
Ņujorkas "Yankees" – Oklendas "Athletics"7:3
Baltimoras "Orioles" – Sietlas "Mariners"1:3

Nacionālā līga

SpēleRezultāts
Kolorado "Rockies" – Vašingtonas "Nationals"10:4
Milvokī "Brewers" – Pitsburgas "Pirates"8:1
Filadelfijas "Phillies" – Atlantas "Braves"3:4
Losandželosas "Dodgers" – Sinsinati "Reds"9:11
Čikāgas "Cubs" – Ņujorkas "Mets"0:4
Floridas "Marlins" – Hjūstonas "Astros"5:7
Sentluisas "Cardinals" – Arizonas "Diamondbacks"7:9
Sanfrancisko "Giants" – Sandijego "Padres"0:1

Izmantotie resursi:
mlb.mlb.com
espn.go.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja