Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

“Home run” šovā “Padres” 11. iningā pieveic “Brewers”

Juris Miņins
Juris Miņins

“Home run” šovā “Padres” 11. iningā pieveic “Brewers”
Korijs Spandženbergs
Foto: mlb.com

11. iningā divas reizes raidot bumbiņu ārpus laukuma Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionātā pie uzvaras tika Sandjego “Padres”, kuri ar 7:5 pārspēja Milvokī “Brewers”.

Lai arī Sandjego un Milvokī komandas pašlaik atrodas dažādās situācijās un arī turnīra tabulā tās šķir diezgan liela uzvaru starpība, šīsnakts spēle izvērsās par īstu trilleri.

Pirmie uz tablo nullītes nodzēsa “Padres”, kad Jandžarviss Solarte raidīja bumbiņu ārpus laukuma, taču jau nākošajā iningā “Brewers” turpināja labi iesākto tradīciju – vispirms Orlando Arsia izpildīja “Home run”, taču bumbiņa nebija raidīta ārpus laukuma, bet Eriks Teimss, jau raidot bumbiņu ārā, apskrēja visas bāzes.

Sandjego komandai bija seši iningi lai atspēlētos un to viņi arī izdarīja, kad Hanteram Renfro izdevās dubultsitiens, bet Vils Maijerss veica kārtējo bumbas raidījumu ārpus laukuma, kas nozīmēja, ka rezultāts ir neizšķirts un tāds tas palika arī līdz devītā ininga beigām, liekot komandām turpināt spēli.

Desmitajā iningā Solarte no Sandjego komandas raidīja bumbu ārpus laukuma un likās, ka ar to spēle būs beigusies, taču “Brewers” spēlētājs Kīons Brokstons atbildēja ar to pašu. Spēles atrisinājums pienāca 11. iningā, kad “Padres” guva divus “Home run” - izcēlās Korijs Spandženbergs un Čeiss Darno.

Jāpiebilst, ka šobrīd, kad Sandjego “Padres” un Milvokī “Brewers” sērijā ir aizvadītas divas no trim spēlēm, tikai viens punkts (no 23) nav gūts ar “Home run” sitieniem.

MLB regulārā sezona, 17.06.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsOrioles7:15
White SoxBlue Jays5:2
IndiansTwins9:3
GiantsRockies1:5
YankeesAthletics2:5
DiamondbacksPhillies5:1
RaysTigers3:2
PadresBrewers7:5
MarlinsBraves7:8
DodgersReds10:2
NationalsMets7:4
MarinersRangers4:10
IndiantsTwins6:2
RoyalsAngels0:9
Red SoxAstros1:7
CubsPirates3:4

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/