Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Phillies" iegūst Haladeju, aizmaina Lī

Juris Miņins
Juris Miņins

"Phillies" iegūst Haladeju, aizmaina Lī
Rons Haladejs (pa labi)
Foto: AP/Scanpix

Viens no pēdējo divu sezonu Augstāko beisbola līgu (MLB) veiksmīgākajiem klubiem, Filadelfijas "Phillies", savās rindās ir ieguvis vienu no pašlaik labākajiem Metējiem, Ronu Haladeju, bet uz Sietlas "Mariners" aizsūtīja iepriekšējo sezonu vienu no labākajiem komandas metējiem – Klifu Lī.

Četru komandu savstarpējā maiņā, kurā bija iesaistīti deviņi spēlētāji, Filadelfijas "Phillies" savās rindās ieguva vienu no pēdējo sezonu labākajiem metējiem visā MLB, Ronu Haladeju, kurš līdz šim pārstāvēja Toronto "Blue Jays" komandu. Iepriekš 32 gadus vecais metējs izteicās, ka nevēlas spēlēt Toronto un uzstādīja ultimātu par savu aizmainīšanu līdz noteiktam datumam. Tagad Haladejs ir nonācis Filadelfijā, kura ir piedalījusies pēdējās divās Pasaules sērijās, un uzreiz pagarinājis savu līgumu par trim gadiem (stāsies spēkā no nākamās sezonas) par kopējo summu 60 miljoni ASV dolāru.
"Tā ir vieta, kurā es gribēju spēlēt," pēc līguma pagarināšanas sacīja pats Haladejs, "pieņemt lēmumu par labu spēlēšanai Filadelfijā man nebiju grūti. "Phillies" ir komanda ar kuru var sasniegt daudz ko un šajā karjeras posmā, pēc 12 nospēlētām sezonām MLB, man tas liekas aizvien svarīgāk."

Tāpat, kopā ar Ronu Haladeju, "Phillies" sistēmu papildinās divi metēji, Huans Ramirezs un Filips Omonts un viens ārējās līnijas aizsargs Taisons Džils, savukārt kluba kase papildināsies ar 6 miljoniem, kas arī bija iekļauti maiņas darījumā un tika pārskaitīti no Toronto vienības kases.

Sietlas "Mariners" savās rindās ieguva vien Klifu Lī, kuram būs jāpastiprina metēju rotācija un jāatvieglo darbs Feliksam Hernandezam. Toronto "Blue Jays" savas rindas papildināja ar trim zemāko līgu spēlētājiem – ķērāju Trevisu Darno, metēju Kailu Drabeku un iekšējās līnijas aizsargu (1B/3B) Bretu Volesu. Visbeidzot ceturtā maiņā iesaistītā komanda, Oklendas "Athletics", no Toronto "Blue Jays" (kuri savukārt viņu iemainīja no Filadelfijas) ieguva ārējās līnijas aizsargu Maiklu Teiloru.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-12-17 13:36, pirms 14 gadiem
Pārsteigums.
Slēpts komentārs: Johansons

     [+] [-]

, 2009-12-17 13:41, pirms 14 gadiem
C.Lee "pašol po rukam"- tikko iemainīja no Klīvlendas, nepagāja pusgads un uz Sietlu.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-17 13:42, pirms 14 gadiem
"vienu no pašlaik labākajiem Metējiem",mums Skrīveros vēl labāks ir,tas 0,7 var ar vienu ravaku izmest
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-17 14:09, pirms 14 gadiem
Real_Lebron rakstīja: Indians rule
... gurķi un normāli spēlēt, laikam, nedomā sākt.