Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Greinkī – labākais Amerikas līgas metējs

Juris Miņins
Juris Miņins

Greinkī – labākais Amerikas līgas metējs
Zaks Greinkī
Foto: AFP/Scanpix

Šodien tika paziņots Augstāko beisbola līgu (MLB) Amerikas līgas labākais metējs, jeb Saja Janga balvas ieguvējs un šogad šī balva tika Kanzassitijas "Royals" metējam Zakam Greinkī, kurš cīņā par labākā titulu apsteidza Feliksu Hernendezu.

Zaks Greinkī, lai arī spēlē otrajā vājākajā Amerikas līgas komandā, visas sezonas laikā rādīja ļoti pārliecinošu sniegumu. 33 spēlēs (229.1 iningā) izcīnītas 16 uzvaras, piedzīvoti astoņi zaudējumi un pieļauti vien 2.16 skrējieni, ar ko balsotājiem par labākā metēja balvu pilnībā pietika un Greinke balsojumā saņēma 134 balles. Savukārt otrajā vietā palikušajam Feliksam Hernandezam, no Sietlas "Mariners" komandas, aizvadītajā sezonā bija izcīnītas 19 uzvaras un pieļauti 2.49 skrējieni, ko balsotāji novērtēja ar 80 ballēm.

Trijnieku noslēdza Džastins Verlanders no Detroitas "Tigers" (14 balles), bet vēl balsojumā balsis saņēma Sī.Sī. Sabatia (Ņujorkas "Yankees", 13 balles) un Rons Haladejs (Toronto "Blue Jays", 11 balles).

Atgādināsim, ka tuvāko dienu laikā, tāpat tiks paziņoti gan labākie menedžeri, gan Nacionālās līgas labākais metējs, gan, protams, abu līgu vērtīgākie spēlētāji, jeb MVP.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-11-17 19:59, pirms 15 gadiem
.