Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Haladejs izcīna trešo uzvaru sev un astoto komandai

Juris Miņins
Juris Miņins

Haladejs izcīna trešo uzvaru sev un astoto komandai
Rojs Haladejs
Foto: AP/Scanpix

Neskatoties uz lietu, kurš aizvadītajā naktī izjauca vairākas Augstāko beisbola līgu (MLB) spēles, metējs Rojs Haladejs nospēlēja astoņus lieliskus iningus, palīdzot savai Filadlefijas "Phillies" vienībai ar 8:6 uzveikt Floridas "Marlins".

Šajā starpsezonā no Toronto iemainītais metējs Rojs Haladejs turpina lieliski spēlēt Filadelfijas "Phillies" sastāvā. Aizvadītās nakts spēlē, kura viņam bija debijas spēle Filadelfijā, pret Floridas "Marlins" viņš uz laukuma pavadīja astoņus iningus, kuru laikā piezaudēja vien divus punktus (ERA: 1.12), kopumā pieļāva sešus sitienus (vienu "Home run"), taču četras reizes pretinieku sitējam lika pamest "māju" bez sitiena.
"Ir lietas, ko mēs nevaram ietekmēts," lietus sakarā sacīja Haladejs, "taču tāpat ir jāiet un jādara savs darbs neskatoties uz nekādiem blakusapstākļiem."

Ja runā par spēles gaitu kopumā, tad pēdējo divu sezonu Pasaules sērijas finālisti, "Phillies" beisbolisti, spēlēja vairāk nekā lieliski, jo līdz septītajai izspēlei bija panākuši visai ievērojamu septiņu punktu pārsvaru – 8:1, taču mača izskaņa viņiem nepadevās tik laba, jo uz maiņu iznākušie pitčeri nespēja neitralizēt "Marlins" uzbrukumu, taču, neskatoties uz to, floridiešiem nepietika laika, lai atspēlētos.

Rezultatīvākais mača spēlētājs bija "Phillies" meksikāņu šotrstops Huans Karloss, kurš trijos uzbrukumos guva trīs punktus. Pārējiem spēles dalībniekiem – pa vienam punktam. Tāpat ir jāizceļ Filadelfijas otrās bāzes aizsargs Čeiss Atlijs, kurš pēdējos četros mačos ir guvis piecus "Home run", bet sezonā viņa kontā ir seši bumbiņas raidījumi ārpus spēles laukuma.

No pārējiem mačiem ir jāatzīmē divi Amerikas līgas lietus dēļ pārtrauktie cīniņi – Bostonas "Red Sox" pret Tampabejas "Rays" maču bija spiesti pārtraukt devītajā izspēlē, pie rezultāta 1:1, bet Ņujorkas "Yankees" ar Teksasas "Rangers" spēlēja vien sešus iningus, kuru laikā "jeņķi" sev nodrošināja uzvaru ar 5:1.

MLB, 2010. gada regulārā sezona, 16. aprīļa spēles

Amerikas līga

SpēleRezultāts
Baltimoras "Orioles" – Oklendas "Athletics"2:4
Detroitas "Tigers" – Sietlas "Mariners"3:11
Tampabejas "Rays" – Bostonas "Red Sox"1:1*
Čikāgas "White Sox" – Klīvlendas "Indians"2:6
Teksasas "Rangers" – Ņujorkas "Yankees"1:5
Losamdželosas "Angels" – Toronto "Blue Jays"7:5
Kanzassitijas "Royals" – Minesotas "Twins"3:10

Nacionālā līga

SpēleRezultāts
Arioznas "Diamondbacks" – Sandijego "Padres"3:6
Sanfrancisko "Giants" – Losandželosas "Dodgers"8:10
Hjūstonas "Astros" – Čikāgas "Cubs"2:7
Milvokī "Brewers" – Vašingtonas "Nationals"3:5
Floridas "Marlins" – Filadelfijas "Phillies"6:8
Sinsinati "Reds" – Pitsburgas "Pirates"3:4
Kolorado "Rockies" – Atlantas "Braves"5:9
Ņujorkas "Mets" – Sentluisas "Cardinlas"3:4

* Spēle pārtraukta 9. izspēlē.

Izmantotie resursi:
mlb.mlb.com
espn.go.com