Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Blue Jays" turpina uzvarēt

Juris Miņins
Juris Miņins

"Blue Jays" turpina uzvarēt
Alekss Gonzaless
Foto: AP/Scanpix

Pie savas septītās uzvaras sezonas pirmajos desmit Augstākās beisbola līgas (MLB) regulārās sezonas mačos ir tikusi Toronto "Blue Jays" vienība, kura šoreiz uzveica Čikāgas "White Sox", ar 7:3. Otrā uzvara šosezon Dana Evelanda kontā.

Dana Evelands aizvadītajā naktī izcīnīja savu otro uzvaru divās spēlēs un ja pagājušonedēļ viņš to izdarīja ar sev netipiskajiem ātrajiem metieniem, tad šoreiz lietā tika likti viņam ierastie "viltīgie" metieni, kurus "White Sox" sitēji spēja atšifrēt vien piektajā iningā. Savukārt no laukuma spēlētājiem lieliska spēle padevās venecuēlietim Aleksam Gonzalesam, kurš guva trīs punktus (sitieni – 4 no 5).

"Es esmu ļoti priecīgs! Savas karjeras laikā man nekad nav izdevies izcīnīt divas uzvaras sezonas pirmajos divos mačos," pēc spēles sacīja Evelands, "kad es izgāju uz metieniem es labi zināju, ka pretinieks lieliski tiks galā ar ātrajiem metieniem, tāpēc nolēmu vairāk lietot grieztos. Es labi zināju, ka ar divu veidu metieniem būs par maz, jo man pretī stājās lieliski meistari, kuri līgā nav pirmo gadu, tāpēc es mēģināju no visa paņemt pa mazumam."

Čikāgas "White Sox" rindās šajā mačā ar "Home run", kas arī bija vienīgie rezultatīvie sitieni, izcēlās Donijs Lusijs un Aleksejs Ramirezs.

No pārējiem mačiem var izcelt Hjūstonas "Astros" pirmo šīs sezonas uzvaru, jo tika pārspēti Sentluisas "Cardinals" ar 5:1. Minesotas "Twins" "sauso" uzvaru pār Bostonas "Red Sox" (8:0), kā arī Ņujorkas "Yankees" uzvaru pār Losandželosas "Angels", kurā pie sava trešā "Home run" tika pagājušās sezonas Pasaules sērijas vērtīgākais spēlētājs Hideki Matsui.

MLB, 2010. gada regulārā sezona, 15. aprīļa spēles

Amerikas līga

SpēleRezultāts
Teksasas "Rangers" – Klīvlendas "Indians"2:3
Bostonas "Red Sox" – Minesotas "Twins"0:8
Losandželosas "Angels" – Ņujorkas "Yankees"2:6
Čikāgas "White Sox" – Toronto "Blue Jays"3:7
Baltimoras "Orioles" – Oklendas "Athletics"2:9

Nacionālā līga

SpēleRezultāts
Arizonas "Diamondbacks" – Losandželosas "Dodgers"5:6
Hjūstonas "Astros" – Sentluisas "Cardinals5:1
Milvokī "Brewers" – Čikāgas "Cubs"8:6
Vašingtonas "Nationals" – Filadelfijas "Phillies"7:5
Ņujorkas "Mets" – Kolorado "Rockies"5:0
Atlantas "Braves" – Sandijego "Padres"6:2
Sinsinati "Reds" – Floridas "Marlins"2:10

Izmantotie resursi:
mlb.mlb.com
espn.go.com