Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Astros" zaudē arī astotajā spēlē un tuvojas antirekordam

Juris Miņins
Juris Miņins

"Astros" zaudē arī astotajā spēlē un tuvojas antirekordam
Brets Mairs
Foto: AP/Scanpix

Pie sava astotā zaudējuma Augstākajās beisbola līgās (MLB) pēc kārtas aizvadītajā naktī tika Hjūstonas "Astros" komanda, kurai šoreiz kāju priekšā aizlika Sentluisas "Cardinals", kuri uzvarēja ar 2:1. Pēc šī zaudējuma teksasieši ir pietuvojušies visu laiku sliktākās sezonas sākuma rekordam.

Sentluisas "Cardinals" metējs Breds Penijs izcīnīja sezonas pirmo uzvaru, septiņos iningos zaudēdams tikai vienu punktu, bet Alberts Puhols guva savu kārtējo punktu (15 punkti, MLB līderis), un asistēja arī otra punkta guvumā, kas beigās Hjūstonas "Astros" nodrošināja astoto zaudējumu sezonas pirmajās astoņās spēlēs. Jāpiebilst, ka komandas vēsturē visu laiku sliktākais rezultāts ir bijis vienu spēli sliktāks: 0-9. Vienīgo punktu "Astros" labā guva Pedro Felizs.

Kā iemesls šim neizteiksmīgajam sezonas startam ir komandas vājais uzbrukums, kurš bez Lensa Berkmana (savainots) pašlaik izskatās visai nožēlojami, jo šajos astoņos mačos Teksasu pārstāvošie beisbolisti ir guvuši vien 14 punktus, kas ir līgas sliktākais rādītājs. "Mums visiem, tai skaitā arī man ir jāuzlabo savs sniegums," pēc mača sacīja Brets Mairs (0-1), "nav tā, ka mēs necenstos, taču, iespējams, mēs pārcenšamies, tāpēc arī rezultāts ir tāds kādu jūs to redzat."

No citiem mačiem ir jāpiemin Sanfrancisko "Giants" uzvara pār Pitsburgas "Pirates" ar 6:0, kurā par mača varoni kļuva metējs Džonatans Sančezs, kurš astoņos iningos tikai trīs reizes ļāva pretiniekam atsist bumbiņu, 11 reizes pārspēja sitēju un spēli noslēdza bez punktu zaudējumiem. Savukaŗt Filadelfijas "Phillies" ar 14:7 uzveica Vašingtonas "Nationals". Šajā mačā lieliski spēlēja Šeins Viktorino, kura kontā pieci punkti un viens "Home run" (sitieni - 4 no 5), kā arī Čeiss Atlijs, kurš savus abus atsistos pretinieku metienus raidīja ārpus laukuma, gūdams četrus punktus.

MLB, 2010. gada regulārā sezona, 14. aprīļa spēles

Amerikas līga

SpēleRezultāts
Kanzassitijas "Royals" – Detroitas "Tigers"7:3
Losandželosas "Angels" – Ņujorkas "Yankees"5:3
Bostonas "Red Sox" – Minesotas "Twins"6:3
Tampabejas "Rays" – Baltimoras "Orioles"9:1
Teksasas "Rangers" – Klīvlendas "Indians"6:2
Čikāgas "White Sox" – Toronto "Blue Jays"11:1
Oklendas "Athletics" – Sietlas "Mariners"2:4

Nacionālā līga

SpēleRezultāts
Milvokī "Brewers" – Čikāgas "Cubs"6:7
Pitsburgas "Pirates" – Sanfrancisko "Giants"0:6
Vašingtonas "Nationals" – Filadelfijas "Phillies"7:14
Sinsinati "Reds" – Floridas "Marlins"3:5
Hjūstonas "Astros" – Sentluisas "Cardinals"1:2
Ņujorkas "Mets" – Kolorado "Rockies"5:6
Atlantas "Braves" – Sandijego "Padres"6:1
Arizonas "Diamondbacks" – Losandželosas "Dodgers"9:7

Izmantotie resursi:
espn.go.com