Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Giants" sēriju sāk ar pārliecinošu uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

"Giants" sēriju sāk ar pārliecinošu uzvaru
Medisons Bamgārners
Foto: AFP/Scanpix

Sanfrancisko "Giants" ar pārliecinošu uzvaru. 3:0, pār Sentluisas "Cardinals" sāka Augstāko beisbola līgu (MLB) Nacionālās līgas finālsēriju. Pie savas otrās uzvaras Amerikas līgas finālsērijā tika arī Kanzassitijas "Royals".

Medisons Bamgārners nospēlēja nepilnus astoņus iningus, kuru laikā izslēdza no spēles septiņus atsitējus un neļāva gūt nevienu punktu, bet "Giants" uzbrukums izdarīja nepieciešamo minimumu, lai jau spēles pirmajā trešdaļā iegūtu pietiekoši lielu pārsvaru, bet kā vēlāk izrādījās, arī uzstādītu galarezultātu.

Pie iesistajiem punktiem tika Treviss Išikava, Gregors Blanko un Brendons Belts, kuri ļāva sasniegt mājas plati, attiecīgi, Pablo Sandovalam, Hanteram Pencam un Basteram Pouzijam.

Savukārt regulārajā sezonā 20 uzvaras guvušajam Adamam Vainraitam vēl aizvien esot problēmas ar elkoni un to var redzēt arī viņa sniegumā, jo, tāpat kā pirmajā spēlē, arī šoreiz viņu nomainīja piektajā iningā. Pa šo laiku viņš jau bija paspējis zaudēt divus punktus un rezultāts uz tablo bija 0:3.

Amerikas līgas finālā savu uzvaru sēriju turpina Kanzassitijas "Royals", kuri šoreiz apspēlēja Baltimoras "Orioles" viņu pašu laukumā ar rezultātu 6:4.

Lai arī šajā spēlē nebija nepieciešami papildus iningi, pēc spēles piektajā iningā fiksētā rezultāta 4:4 neviena no komandām nespēja izvirzīties vadībā un tikai devītajā iningā Alsidess Eskobars veica dubultsitienu, kas ļāva Terensam Goram gūt punktu, bet vēlāk pats Eskobars sasniedza mājas plati, kad veiksmīgs sitiens padevās Lorenzo Keinam.
"Home run" sitieni šajā spēlē padevās Maikam Mustakasam no Kanzassitijas un Baltimoras "Orioles" spēlētājam Adamam Džonsam.

Jāpiebilst, ka, kopš līgu čempioni tiek noteikti sērijās līdz četrām uzvarām (kopš 1985. gada, kas ir arī gads, kurā "Royals" pēdējo reizi iekļuva izslēgšanas spēlēs), vēl ne reizi komanda, kas ir uzvarējusi pirmās divas izbraukuma spēles nav zaudējusi sērijā. Vēl vairāk – pēdējos divos gadījumos, kas jau notikuši 2006. un 2012. gadā sērijas tika uzvarētas ar rezultātu 4-0.

Izmantotie resursi:
MLB.com: The Official Site of Major League...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-10-12 11:32, pirms 10 gadiem
Nu punkti tika guuti uz veiksmes un pretinieku kludu pamata.
Un hiti 8 pret 4 sf laba. Bet flyout bija specigi sisti no cards puses.
plus vel 2 diskutablie lemumi par balk un par blokeshanu par labu Sf.

Ja pats nebutu rudits SF fans teiktu, ka shodien riktigi nospideja, ka vispar sf uzvareja. bet uzvaretajus netiesa.