Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Red Sox" izcīna 99. uzvaru sezonā un nodrošina vietu "play-off"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Red Sox" izcīna 99. uzvaru sezonā un nodrošina vietu "play-off"
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Augstāko beisbola līgu (MLB) izslēgšanas spēlēs vietu sev ir nodrošinājuši Bostonas "Red Sox", kuri ar 7:2 pārspēja Toronto "Blue Jays".

Tuvojoties septembra otrajai pusei, kā ierasts, labākās komandas sāk garantēt spēlēšanu izslēgšanas mačos vai zaudēt pat teorētiskas iespējas spēlēt tajos. Ja otrā grupa jau ir sākusi formēties pirms kāda laika, tad pirmajā gan tikai šodien ir parādījusies pirmā dalībniece un tā ir Bostonas "Red Sox".

Aizvadītajā naktī viņi, neskatoties uz to, ka Kriss Seils aizvadīja tikai vienu iningu, spēja uzvarēt Toronto "Blue Jays" ar 7:2. Trīs punktus šajā mačā izsita Broks Holts.

Bostonas vienība pašlaik atrodas Amerikas līgas Austrumu konferences pirmajā vietā, esot deviņas uzvaras priekšā Ņujorkas "Yankees". Savukārt no "Wild card" ieskaitē esošās trešās komandas, Sietlas "Mariners" un Tampabejas "Rays" viņi ir atrāvušies par 20 uzvarām.

Jāpiebilst, ka rekordsniegumu aizvadītajā naktī nodemonstrēja Ņujorkas "Mets" metējs Džeikobs de Groms, kurš jau 26. maču, kurā laukumā ir devies sākumsastāvā, pēc kārtas pieļauj trīs vai mazāk zaudētus punktus, taču šoreiz ar to bija par maz un ņujorkieši ar 3:5 piekāpās Maiami "Marlins".

MLB regulārā sezona, 11.09.

ViesiMājniekiRezultāts
NationalsPhillies3:1
AstrosTigers5:4
DodgersReds1:3
AthleticsOrioles3:2
NatonalsPhillies7:6
Blue JaysRed Sox2:7
MarlinsMets5:3
IndiansRays2:0
YankeesTwins5:10
BrewersCubs0:3
White SoxRoyals3:6
PiratesCardinals5:11
DiamondbacksRockies6:3
RangersAngels0:1
PadresMariners2:1
BravesGiants4:1

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/