Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Taverass sabojā Reijesa atgriešanos

Juris Miņins
Juris Miņins

Taverass sabojā Reijesa atgriešanos
Villijs Taverass
Foto: AP/Scapix

Pēc izlaistiem 11 mēnešiem Augstāko beisbola līgu (MLB) apritē atkal ir atgriezies Ņujorkas "Mets" šortstops Hosē Reijess, taču viņa atgriešanās neizdevās visai iepriecinoša, jo "Mets" ar 3:4 bija spiesti atzīt Vašingtonas "Nationals" pārākumu.

Pirms mača vislielākā uzmanība tika pievērsta Ņujorkas "Mets" spēlētājam, šortstopam Hosē Reijesam, kurš atgriezās ierindā pēc tam kā pagājušā gada maijā bija guvis kājas savainojumu. Uzreiz jāsaka, ka atgriešanās bija samērā veiksmīga, jo Reijess četras reizes stājās uz sišanu un atsita vienu bumbiņu, taču vienu reizi bija spiests atzīt metējā pārākumu.

Ja runā par maču, tad tajā varoņi bija pavisam citi. "Nationals" centra aizsargs Villijs Taverass, kurš vienībai pievienojās šajā starpsezonā, guva visus savas komandas punktus (četrus), tādējādi palīdzot viņiem tikt pie otrās uzvaras sezonā. Tāpat arī jāatzīmē Vašingtonas komandas maiņas metēju, Tailera Kliparda un Meta Kepsa, lieliskā spēle, kuri pēdējos četros iningos prata noturēt "Mets" sitējus uz nullītes.

Tāpat jāpiebilst, ka šīsnakts spēlēs par vakardienas neveiksmēm revanšējās Ņujorkas "Yankees" (10:0 pret Tampabejas "Rays") un Bostonas "Red Sox" (8:3 pret Kanzassitijas "Royals"). Savukārt Minesotas "Twins" tika pie savas piektās uzvaras šosezon, ar 2:1 pieveicot Čikāgas "White Sox", bet Sietlas "Mariners" beidzot izcīnīja šīs sezonas otro uzvaru – 4:3 pret Teksasas "Rangers".
Ja pievēršas Nacionālajai līgai, tad aizvadītajā naktī pirmo zaudējumu piedzīvoja Sanfrancisko "Giants", kuri piekāpās Atlantas "Baraves" ar 2:7. Pie savām kārtējām uzvarām tika arī Filadelfijas "Phillies" un Sentluisas "Cardinals". Pārsteidzoši labi turpina cīnīties arī Pitsburgas "Pirates", kuri ar 6:3 pārspēja Arizonas "Diamondbacks". Visbeidzot bez uzvarām sezonu turpina Hjūstonas "Astros", kuri piekāpās jau pieminētajiem "Phillies" arī otrajā sērijas spēlē, uzrādot sliktāko sezonas startu pēdējo 27 gadu laikā.

MLB, 2010. gada regulārā sezona, 10. aprīļa spēles

Amerikas līga

SpēleRezultāts
Minesotas "Twins" – Čikāgas "White Sox"2:1
Klīvlendas "Indians" – Detritas "Tigers"2:4
Sietlas "Mariners" – Teksasas "Rangers"4:3
Ņujorkas "Yankees" – Tampabejas "Rays"10:0
Toronto "Blue Jays" – Baltimoras "Orioles"3:0
Bostonas "Red Sox" – Kanzassitijas "Royals"8:3
Oklendas "Athetics" – Losandželosas "Angels"3:4

Nacionālā līga

SpēleRezultāts
Čikāgas "Cubs" – Sinisnati "Reds"4:3
Vašingtonas "Nationals" – Ņujorkas "Mets"4:3
Sentluisas "Cardinals" – Milvokī Brewers7:1
Filadelfijas "Phillies" – Hjūstonas "Astros"9:6
Losandželosas "Dodgers" – Floridas "Marlins"6:7
Sandijego "Padres" – Kolorado "Rockies"5:4
Pitsburgas "Pirates" – Arizonas "Diamondbacks"6:3
Atlantas "Braves" – Sanfrancikso "Giants"7:2

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2010-04-11 14:11, pirms 14 gadiem
Nja, Mets slikts sezonas sākums. Uzvaras nāk daudz vieglāk tikai tad, ja uz metēja kalniņa ir Santana.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja