Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB – "sauso" sagrāvju diena

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB – "sauso" sagrāvju diena
Džeikobs de Groms
Foto: USA Today/Scanpix

Augstākajās beisbola līgās (MLB) šodien tika fiksēti četras "sausās" sagrāves, vienā no kurām Ņujorkas "Mets" ar 8:0 pārspēja Sinsinati "Reds".

Džeikobs de Groms šajā sezonā ir drošākais metējs MLB, kurš zaudē vismazāk punktu, bet šīsnakts mačā viņš šo rādītāju uzlaboja vēl vairāk un nu vidēji spēlē, kurā de Groms dodas uz metēju kalniņa, pretinieki var cerēt vien uz 1.77 gūtajiem punktiem.

Seši iningi, kuru laikā pieļauti vien četri atsitieni, taču desmit reizes Sinsinati komandas atsitējiem bija jādodas atpakaļ uz rezervistu soliņu, paliekot tukšā – tāds bija de Groma šīs nakts sniegums, ko viņa komandas biedri lieliski izmantoja, paši gūstot astoņus punktus.

Brendons Nimo izmantoja trīs no pieciem izgājieniem uz sišanu un izsita trīs punktus un tikpat punktus izsita arī Ostins Džeksons. Interesanti, ka, lai arī "Mets" guva astoņus punktus, šajā mačā netika izpildīts neviens "Home Run" sitiens.

Jāsaka gan, ka šī nebīja vienīgā spēle, kurā viena no komandām tā arī nespēj gūt punktus, jo naktī uz ceturtdienu tas neizdevās vēl trim vienībām.

Arizonas "Diamondbacks" pateicoties Ostina Korbina spēlei no metēju kalniņa ar 6:0 pārspēja Filadelfijas "Phillies". Divi izsisti punkti Deivida Peraltas kontā. Ar tieši tādu pašu uzvaru noslēdzās arī Losandželosas "Angels" un Detroitas "Tigers" spēle un šeit pie diviem punktiem tika Džastins Aptons.

Tiesa, vislielāko sagrāvi piedzīvoja Čikāgas "Cubs", kas aizvadītajā naktī ar 0:9 atzina Kanzassitijas "Royals" pārākumu. Pa trim punktiem šajā mačā guva Drū Batera un Adalberto Mondesi.

MLB regulārā sezona 08.08.

ViesiMājniekiRezultāts
RedsMets0:8
MarinersTigers7:11
PiratesRocies4:3
PhilliesDiamondbacks0:6
TigersAngels0:6
BravesNationals8:3
OriolesRays5:4
Red SoxBlue Jays10:5
TwinsIndians2:5
CardinalsMarlins7:1
YankeesWhite Sox7:3
Padres Brewers4:8
CubsRoyals0:9
DodgersAthletics2:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/