Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Yankees" uzvar Ņujorkas duelī un tiek pie 10. uzvaras

Juris Miņins
Juris Miņins

"Yankees" uzvar Ņujorkas duelī un tiek pie 10. uzvaras
Ičiro Suzuki (no labās)
Foto: AFP/Scanpix

Lielisku Augstāko beisbola līgu (MLB) starpsezonu aizvada Ņujorkas "Yankees" komanda, kas šodien pārspēja savus kaimiņus, "Mets" beisbolistus, tādējādi svinot savu 10. panākumu pavasara līgā.

Ņujorkas "Yankees" komanda, kas šajā starpsezonā parūpējās arī par skaļāko maiņu darījumu, no Maiami "Marlins" iemainot dārgāko MLB spēlētāju un 2017. gada sezonas Nacionālās līgas vērtīgāko beisbolistu Džankarlo Stentonu. Pēc šī darījuma daudzi ierakstīja ņujorkiešus favorītu statusā un jāsaka, ka pirmssezonā viņi demonstrē gana pārliecinošu sniegumu.

"Yankees" šonakt kļuva par pirmo MLB komandu, kas šīssezonas pavasara līgās ir tikusi pie desmit uzvarām. Desmito panākumu viņi noorganizēja pret citu Ņujorkas komandu, "Mets", pārspējot viņus ar 11:4.

Jāsaka, par šo panākumu "Yankees" var pateikties diviem spēlētājiem – Trejam Amburgajam un Bilijam Makinijam. Abi šie spēlētāji, kuri cer aizvadīt savu otro MLB sezonu, laukumā devās uz maiņu, bet spēli noslēdza ar četriem gūtiem punktiem katrs.

Ne Džankarlo Stentons, ne arī Ārons Džadžs, divi potenciālie "Yankees" līderi, šajā spēlē nepiedalījās.

Savukārt vēl viena ļoti interesanta pēdējo dienu ziņa nāk no Sietlas "Mariners" nometnes, jo ir kļuvis zināms, ka Vašingtonas štata komanda ir noslēgusi līgumu ar savu bijušo spēlētāji, 44 gadus veco Japānas un nu jau arī visa profesionālā beisbola leģendu, Ičiro Suzuki. Sietlā Ičiro, kā viņu pazīst beisbolā, spēlēja no 2001. līdz 2012. gadam, bet iepriekšējās sezonas viņš pavadīja "Yankees" un "Marlins" komandās.

Interesanti, ka pats Ičiro šo līguma noslēgšanu nesauc par savu "gulbja dziesmu", t.i., viņš cer, ka tas nebūs viņa pēdējais MLB līgums, jo vēlas spēlēt līdz 50 gadu vecumam.

Jāpiebilst, ka Ičiro Suzuki šobrīd ir otrs vecākais MLB beisbolists, piekāpjoties vien metējam Bartolo Kolonam, kurš mēģina iekļūt Teksasas "Rangers" rindās un ir vien piecus mēnešus vecāks.

MLB pirmssezona, 07.03.

MājniekiViesiRezultāts
NationalsCardinals3:4
TwinsRed Sox8:1
Blue JaysTigers6:5
MarlinsAstros7:6
Red SoxPhillies1:2
OriolesRays7:2
PiratesBlue Jays4:13
YankeesMets11:4
RedsWhite Sox12:14
BrewersRoyals10:6
PadresGiants4:4
DodgersAngels4:2
RangersRockies4:5
CubsIndians 11:6
AthleticsMariners7:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/