Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

“White Sox” zaudē sēriju pret “Red Sox” un noslīd uz pirmspēdējo vietu

Juris Miņins
Juris Miņins

“White Sox” zaudē sēriju pret “Red Sox” un noslīd uz pirmspēdējo vietu
Kriss Jangs
Foto: AFP/Scanpix

Čikāgas “White Sox” aizvadītajā naktī Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionātā ar 3:6 piekāpās Bostonas “Red Sox”, tādējādi nespējot uzvarēt nevienā sērijas spēlē.

Bostonas un Čikāgas komandas šajās dienās izspēlēja četru maču sēriju Bostonā un aizvadītajā naktī “White Sox” vienībai, kura gan pēdējos gados nav ierindojama starp MLB spīdekļiem, bija pēdējā iespēja, lai izvairītos no “sausā” zaudējuma visā sērijā.

Bostonas vienība jau pirmajā iningā izvirzījās vadībā, kad “Home run” sitieni padevās Eduardo Nunjezam un Krisam Jangam, taču viesi no čikāgas jau otrajā iningā atspēlējās – Jolmers Sančezs, Tims Andersons un Alens Hansons no 0:2 panāca 3:2, kas jau ļāva uz spēli skatīties daudz optimistiskāk.

Tomēr, spēlējot savās mājās “Red Sox”, kuriem ir jācīnās par pirmo vietu savas konferences turnīra tabulā, tādu vaļību kā zaudējums vienai no Amerikas līgas vājākajām komandām pieļaut nevarēja un tāpēc jau pieminētais Kriss Jangs ņēma lietas savā kontrolē – trešajā iningā ar dubultsitienu rezultātu izlīdzināja, bet piektajā spēles cēlienā raidīja bumbiņu ārpus laukuma, kad bāzēs bija vēl divi komandas biedri, panākot arī 6:3.

Pie uzvaras šajā mačā tika Bostonas sākumsastāva metējs Dags Fisters, kuršaizvadīja 6.1 iningu un pieļāva astoņus atsitienus, taču septiņas reizes pārspēja metējus pats. Čikāgas sākumsastāva metējam Maiklam Pelfrijam šajā mačā ir ieskaitīts zaudējums, kas viņam bija jau desmitais šosezon un šajā nepatīkamajā rādītājā viņš ieņem dalītu astoto vietu visā MLB.

MLB, 06.08.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsReds13:4
YankeesIndians8:1
BrewersRays1:2
TigersOrioles3:12
White SoxRed Sox3:6
MarlinsBraves4:1
PadresPirates4:5
RangersTwins5:6
Blue JaysAstros6:7
MarinersRoyals8:7
NationalsCubs9:4
PhilliesRockies3:2
AthleticsAngels11:10
DiamondbacksGiants3:6
MarinersRoyals1:9
DodgersMets8:0

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/