Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Martinezam "Home run" rekorda atkārtojums, "Diamondbacks" sagrauj "Dodgers"

Juris Miņins
Juris Miņins

Martinezam "Home run" rekorda atkārtojums, "Diamondbacks" sagrauj "Dodgers"
Hulio Martinezs
Foto: AFP/Scanpix

Hulio Martinezs aizvadītās nakts Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā starp Arizonas "Diamondbacks" un Losandželosas "Dodgers" izcēlās ar četriem "Home run", kas palīdzēja viņa komandai sagraut MLB līdervienību ar 13:0.

Arizonas "Diamondbacks" šobrīd bija viena no veiksmīgākajām līgas komandām, jo pirms aizvadītās nakts mača bija izcīnījusi desmit panākumus pēc kārtas un labāku rezultātu demonstrēja tikai Klīvlendas "Indians", kuriem ir par vienu panākumu vairāk. Savu 11. uzvaru pēc kārtas Arizonas komanda izcīnīja, kā saka, "ar stilu".

Hulio Martinezs pret Losandželosas vienību paveica ko tādu, ko MLB vēsturē ir spējuši tikai 18 beisbolisti, proti, guva četrus "Home run", kas ir visu laiku labākā sasnieguma atkārtojums. Martineza raidījumi notika ceturtajā, septītajā, astotajā un devītajā iningā, kas kopā "Diamondbacks" komandai deva sešus punktus.

Jāpiebilst, ka šajā sezonā viena šāda spēle, kurā beisbolists četras reizes gūst "Home run", jau bija notikusi, kad 6. jūnijā Sinsinati "Reds" pārstāvis Skūters Genets to paveica pret Sentluisas "Cardinals" (13:1), taču pirms tam 14 sezonu laikā tikai vienam spēlētājam, Džošam Hamiltonam, bija izdevies atkārtot šo sasniegumu.

Martineza piemēram sekoja arī viņa komandas biedri un guva vēl septiņus punktus, bet arizoniešu metēju komanda noturēja savus oponentus uz nullītes, tādējādi svinot graujošu uzvaru ar 13:0.

Interesanti, ka "Diamondbacks" metējs Robijs Rejs šajā mačā uzstādīja savu personisko straikautu rekordu, aizsūtot atpakaļ uz rezervistu soliņu 14 "Dodgers" atsitējus.

Jāatzīst, ka, lai arī Losandželosas "Dodgers" vēl aizvien ir līgas līdervienība un viņu pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem ir astoņas deviņas uzvaras, vienība pašlaik atrodas pamatīgā sportiskajā bedrē, jo no pēdējiem 10 mačiem ir spējuši uzvarēt vien vienā.

Līdzīgu neveiksmi aizvadītajā naktī piedzīvoja arī esošie Pasaules sērijas čempioni, Čikāgas "Cubs", kas ar 0:12 piekāpās Pitsburgas "Pirates". Tiesa, šajā spēlē čikāgiešiem nepaveicās, jo jau mača ievadā savainojumu guva un tika nomainīts metējs Džeiks Ariete. Tomēr, nez vai to var nosaukt par zaudējuma galveno iemeslu, jo Arieta sev atvēlētajā spēles laikā jau bija pieļāvis divus "Home run" sitienus un zaudējis kopumā trīs punktus.

MLB, 04.09.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsPadres2:0
BrewersReds4:5
RoyalsTigers7:6
PhilliesMets7:11
YankeesOrioles7:4
IndiansWhite Sox5:1
GiantsRockies3:4
CubsPirates0:12
AngelsAthletics11:9
AstrosMariners6:2
Blue JaysRed Sox10:4
NationalsMarlins7:2
TwinsRays4:11
RangersBraves8:2
DiamondbacksDodgers13:0

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/