Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Dārvišs "Dodgers" rindās debitē ar dominantu uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Dārvišs "Dodgers" rindās debitē ar dominantu uzvaru
Jū Dārvišs
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) maiņu perioda pēdējā dienā iegūtais Jū Dārvišs ar dominantu sniegumu debitēja savas jaunās komandas, Losandželosas “Dodgers”, sastāvā, palīdzot izcīnīt uzvaru ar 6:0 pār Ņujorkas “Mets”.

Jū Dārvišam šī sezona nebija diez go veiksmīga, bet pēdējā mačā Teksasas “Rangers” rindās viņš piedzīvoja izgāšanos, zaudējot desmit punktus, tāpēc pārcelšanās uz Losandželosu bija intriģējoša, proti, kā japānis iedzīvosies jaunajā komandā, kurā jau ir ārkārtīgi spēcīga metēju komanda.

Jāsaka, ka Jū Dārviša debija “Dodgers” rindās bija spīdoša – septiņos iningos Japānas beisbolists veica 10 straikautus un tikai četras reizes pieļāva pretinieku pavirzīšanos tālāk laukumā, kas bija labs pamats, lai Losandželosas komanda svinētu pārliecinošu uzvaru.

Uzbrukumā Krisam Teiloram, Jasīlam Puīgam un Čeisam Atlijam izdevās raidīt bumbiņu ārpus laukuma, bet vēl divos gadījumos Džastins Tērners ļāva jau pieminētajam Teiloram sasniegt ceturto bāzi.

Zaudētāju rindās divi atsitieni padevās Maiklam Konforto, bet Džeikobs de Groms, kurš sāka “Mets” spēli uz metēja kalniņa, piecu iningu laikā pieļāva piecus sitienus un trīs reizes zaudēja atsitējiem metienu skaitā, kā arī zaudēja trīs punktus. Tiesa, tāpat viņa kontā astoņi straikauti.

Šobrīd Losandželosas “Dodgers” vienība ir visu MLB līdera, tuvākos sekotājus, Hjūstonas “Astros”, apsteidzot par septiņu uzvaru tiesu. Nacionālās līgas ieskaitē Vašingtonas “Nationals”, kas ieņem otro vietu, zaudē 12 uzvaras, bet līgas rietumu divīzijā viņu tuvākie sekotāji ir Arizonas “Diamondbacks”, kuriem, lai panāktu Kalifornijas komandu, šobrīd ir nepieciešamas 14 uzvaras.

MLB, 04.08.

ViesiMājniekiRezultāts
NationalsCubs4:2
CardinalsReds2:3
TigersOrioles5:2
PiratesPadres6:10
YankeesIndians2:7
White SoxRed Sox2:3
DodgersMets6:0
BrewersRays2:0
MarlinsBraves3:5
RangersTwins4:8
Blue JaysAstros7:16
MarinersRoyals5:2
PhilliesRockies3:4
AthleticsAngels6:8
DiamondbacksGiants2:1

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/