Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Royals" turpina kritienu, piekāpjas "Rangers"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Royals" turpina kritienu, piekāpjas "Rangers"
Mičs Morelands
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītās nakts Augstāko beisbola līgu (MLB) spēļu kārtā nu jau kārtējo zaudējumu piedzīvoja esoši čempioni, Kanzassitijas "Royals", kuri ar 3:5 atzina Teksasas "Rangers" pārākumu.

Kanzassitijas "Royals" vienībai, pēc divām lieliskām sezonām, kuru noslēgumos viņi cīnījās par Pasaules sērijas čempionu tituliem, šī gada čempionāts nav izvērties tā kā viņi cerēja, jo zaudējumi krājas straujāk nekā uzvaras un pašlaik komanda atrodas četru maču zaudējumu sērijā, bet no pēdējiem desmit mačiem, uzvaras ir izcīnītas vien divreiz.

Arī šonakt "Royals" bija spiesti atzīt savu oponentu pārākumu, šoreiz gan viņus pieveica viena no līga spēcīgākajām komandām, Teksasas "Rangers", kuri ieņem dalītu pirmo vietu Amerikas līgā.

Par mača varoni kļuva Mičs Morelends, kurš pats jau atkal raidīja bumbiņu ārpus laukuma, kas viņam ir izdevies jau piecus mačus pēc kārtas, kā arī tieši viņš bija tas, kurš pēc Hansera Alberto sitiena septītajā iningā sasniedza mājas bāzi, panākot galīgo un Kanzassitijas komandai nesasniedzamo pārsvaru.

Jāpiebilst, ka pie pirmās uzvaras savas jaunās komandas sastāvā tika arī Lukass Harels, kurš Teksasā nonāca no Arizonas, pēc maiņas darījuma.

Savukārt Detroitas "Tigers" aizvadītajā naktī tika pie savas sestās uzvaras pēc kārtas, kļūstot par "karstāko" komandu visā MLB. Arī pati uzvara bija vairāk nekā iespaidīga, jo ar 11:0 tika sagrauta Hjūstonas "Astros"vienība. Par šīs spēles galveno varoni kļuva Džeimss Makans, kurš pirmajā iningā guva tā saukto "Grans Slam Home run", t.i., izraidīja bumbiņu ārpus laukuma tad, kad visas trīs bāzes bija aizņemtas, tādējādi uzreiz gūstot četrus punktus.

Tāpat ir jāpiebilst, ka Baltimoras "Orioles" un Toronto "Blue Jays" trīs maču sērijas pēdējā cīņā pie panākuma tika baltimorieši (6:2), tādējādi atgūstot savu līderpozīciju Amerikas līgas austrumu divīzijā.

MLB regulārā sezona, 31.07.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsMarlins4:5
OriolesBlue Jays6:2
AthleticsIndians0:8
AstrosTigers0:11
RockiesMets4:6
YankeesRays3:5
PhilliesBraves1:2
PiratesBrewers2:4
White SoxTwins4:6
RoyalsRangers3:5
Reds SoxAngels5:3
NationalsGiants1:3
DiamondbacksDodgers3:14
RedsPadres3:2
MarinersCubs6:7

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...