Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1240, Did:0, useCase: 3

"Sportland" slēpošanas svētkos sola aizraujošas trases un vērtīgu balvu fondu!

Mārcis Martini
Mārcis Martini

"Sportland” Slēpošanas svētkiem, kas notiks jau šo sestdien 12. februārī Mežaparkā, šobrīd aktīvi tiek gatavotas trases Tautas un Bērnu slēpojumam, kā arī Sprinta distancei. Sacensību uzvarētājiem tiks nodrošināts arī vērtīgs balvu fonds no Slēpošanas svētku sadarbības partneriem Fischer, Red Bull, Sportland un Ziemas Parks.

Joprojām iespējams pieteikties Sportland slēpošanas svētkiem un pavadīt 12.februāra sestdienu lieliskā sacensību gaisotnē Mežaparkā. Viss, kas jādara: jāaizpilda reģistrācijas forma mājas lapā internetā SPORTLAND un jāveic dalības apmaksa. Reģistrēties sacensībām varēs arī sacensību dienā pirms starta.

Labā ziņa ir tā, ka jau sākot ar ceturtdienu gaidāma laika apstākļu uzlabošanās. Slapjdraņķi nomainīs šim mēnesim atbilstošāki laika apstākļi – temperatūra jūtami paslīdēs zem nulles un gaidāms sniegs. Tas ļaus līdz sestdienai sagatavot slēpošanas trases augstā līmenī. Tāpat sacensību vietā tiks izveidots iesildīšanās aplis.

Trašu karte

Pasākuma laikā darbosies reģistratūras telts / mantu glabātuve, Fisher telts, kur atradīsies Sportland slēpju serviss un Fisher slēpju tests. Pēc starta spēku atjaunošanai dalībniekiem tiks piedāvāta bezmaksas tēja un auzu pārslu putra.

Sacensību uzvarētāji tiks pie vērtīgām balvām no Slēpošanas svētku sadarbības partneriem Fischer, Red Bull, Sportland un Ziemas Parks. Tiks apbalvoti 1.-3.vietu ieguvēji visās vecuma grupās ar nosacījumu, ka konkrētajā vecuma grupā piedalās vismaz 6 dalībnieki.
Sacensību vadītāja lomā iejutīsies sporta komentētājs Uģis Joksts, kas sportisko garu uzturēs visas dienas garumā. Savukārt līdzjutējiem tiks nodrošināta plaša izklaides programma – atrakcijas bērniem, loterija, iespēja izmantot slidotavu un kameru šļūkšanu un protams – iespēja baudīt pēdējos ziemas mirkļus brīvā dabā un sportiskā gaisotnē.

  +5 [+] [-]

, 2011-02-09 17:33, pirms 13 gadiem
Prieks, ka ir šādi pasākumi