Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

SEB SBL aizvadītās nedēļas TOP5

Andrejs Siliņš

SEB SBL aizvadītās nedēļas TOP5
Nolauztais grozs "Turībā"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Aizvadīta nedēļa SEB Studentu Basketbola līgā (SBL) atkal bija pilna ar dažādiem notikumiem. Neiztika arī bez kurizoziem. SEB SBL rīkotāji piedāvā nedēļas notikumu TOP5.

1. LLU pieveic LU ar 91:71, saglabājot intrigu par pirmajām trīs vietām turnīra tabulā.

2. Juris Ročāns (RSU) mačā pret REA veica 2 rezultatīvas piespēles, kas viņam ļauj nostiprināties kā visu laiku labākajam SEB SBL piespēlētājam. Rezultatīvās piespēles kopā: 268, kas ir vidēji 2,55 piespēles spēlē. 2. vietā ir Nauris Liepiņš (BAT) 263, kas SEB SBL vairs nespēlē. Tuvākie sekotāji, kas spēlē šajā sezonā ir Jānis Kliesmets (ViA), Gatis Justovičs (LLU). Attiecīgi 257 (3. rezultāts) un 245 (6. rezultāts) piespēles kopā.

3. Aizvadītās nedēļas labākais spēlētājs bija Kristaps Jurjāns (RSU), kas mačā pret
REA guva 23 p. + 14 a.b. + 5 b.m. + 4 r.p. + 3 p.b. Lietderības koeficients: + 34.

4. Ļoti lietderīgi aizvadītajā nedēļā bija divi BA spēlētāji Artūrs Melnieks un Dāvis Zeps. Spēlē pret VIA abi kopā guva 61 p. + 16 a.b. + 10 r.p. + 2 p.b., kas ļāva BA gūt uzvaru ar 84:77.

5. Pirmo reizi SEB SBL vēsturē nevarēja norisināties spēle tehnisku problēmu dēļ - groza konstrukcijas bojājums. Šī spēle starp BAT un RTU pārcelta uz vēlāku laiku.

Informatīvi sacensības atbalsta inbox.lv. Jau tradicionāli Latvijas Nacionālajā sporta portālā sportacentrs.com būs speciāla sadaļa, kura veltīta SEB Studentu Basketbola Līgas spēlēm. Sīkāka informācija būs pieejama sbl.lv.

Informāciju sagatavoja
"Sporta attīstības centrs"
sadarbībā ar
SEB Studentu Basketbola Līgu
un
Latvijas Basketbola Savienību

     [+] [-]

, 2010-02-23 12:25, pirms 14 gadiem
Interesanti! Lai gan ''salauztā groza stāsts'' tik pat labi varēja būt arī 1. vietā..kā nekā nedēļas spēle bija!