Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

"LLU" saglabā intrigu par pirmo vietu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"LLU" saglabā intrigu par pirmo vietu
Dāvis Zeps
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

SEB Studentu Basketbola līgā (SBL) piektdien notika trīs spēles. Svarīgu panākumu guva otrajā vietā esošā ''LLU'' komanda, kas pārliecinoši ar 91:71 pieveica ''LU'' vienību.

''LLU'' šodien izcīnīja 12. uzvaru 15 mačos, tiekot pie pārliecinoša panākuma ar 91:71. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Gatis Justovičs, savukārt zaudētājiem 21 punkts Eināra Tukiša kontā.

Uzvara šodien arī ''BA'' komandai, kas krietni vien sīvākā spēlē ar 84:77 pieveica ''ViA''. Lauvas tiesu no uzvarētāju punktiem sameta Artūrs Melnieks un Dāvis Zeps – attiecīgi 31 un 30 punkti, bet ''Vidzemes Augstskolas'' sastāvā 29 punkti Jānim Kliesmetam, bet 24 viņa vārda brālim Kopeikam.

Kārtējo zaudējumu (viena uzvara 15 mačos) piedzīvoja ''Rīgas Ekonomikas augstskola'' komanda, kas šoreiz ar 80:88 piekāpās ''Rīgas Stradiņa Universitātei''. Kā pēc mača sarunā ar Sportacentrs.com atklāja ''REA"' galvenais treneris Matīss Brunavs, spēle esot bijusi līdzīga, bet pašās beigās tikai nedaudz pietrūcis, lai pacīnītos par uzvaru: ''Pirmais puslaiks bija punkts punktā, bet trešajā ceturtdaļā ''RSU'' atrāvās līdz 13 punktiem. Pēc tam spējām pievilkt līdz -4. Viņi atkal ''aizbēga'', vēlreiz spējām atspēlēties līdz pāris uzbrukumu deficītam, bet pēc tam mums ''iegrieza'' tiesneši.''

''Mārtiņš Dauburs ieguva atlēkušo bumbu pēc neprecīza soda metiena, un viņam pa rokām uzsita divi pretinieki. Sitiens bija tik skaļš, ka varēja dzirdēt pa visu zāli. Sodu nenosvilpa, bet pēc mēs dabūjām tehnisko piezīmi, un ar to viss bija beidzies,'' piebilda Brunavs.