Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2946, Did:0, useCase: 3

Oficiāli apstiprināta Kuruca aizmainīšana uz Milvoki "Bucks"

Rolands Eliņš

Oficiāli apstiprināta Kuruca aizmainīšana uz Milvoki "Bucks"
Rodions Kurucs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija apstiprinājusi Hjūstonas "Rockets" un Milvoki "Bucks" veikto maiņas darījumu, kurā ir iekļauts arī Latvijas basketbolists Rodions Kurucs. "Bucks" ģenerālmenedžeris Kurucu sveicis jaunajā komandā un izteicies, ka viņam "Bucks" sistēma nāks par labu.

Naktī uz ceturtdienu tika ziņots, ka "Rockets" un "Bucks" piekritušas darījumam, kura rezultātā uz Milvoki dosies Pīdžejs Takers. Kopā ar viņu Hjūstona atdeva arī tiesības uz Rodiona Kuruca līgumu, ko "Bucks" vasarā varēs pagarināt, bet pretim "Rockets" vienība saņēma Derilu Ogastīnu, Devanti Vilsonu un Milvoki 2023. gada drafta pirmās kārtas izvēli.

Darījums oficiāli apstiprināts tikai šovakar. Dažreiz NBA maiņās tiek ieviestas nelielas izmaiņas, komandām precizējot darījuma sastāvdaļas, taču šoreiz par Kuruca iesaistīšanu darījumā šaubīties nevajadzēja, jo informāciju bija publiski apstiprinājis arī Kuruca aģents.

Kurucs Hjūstonā nonāca šīs sezonas gaitā, tiekot iekļauts "Rockets" un "Nets" darījumā, kas aizveda Džeimsu Hārdenu uz Bruklinu. Kurucs "Rockets" sastāvā laukumā devās tikai 11 spēlēs.

"Bucks" mājaslapā ar lielāku vērienu tiek pieteikta Takera iegūšana, taču preses relīzē kluba ģenerālmenedžeris Džons Horsts atzīmē arī Kuruca ienākšanu komandā: "Rodions ir talantīgs un jauns spēlētājs, kurš, mūsuprāt, iegūs no galvenā trenera Maika Budenholcera sistēmas, kurā par prioritāti tiek izvirzīta jauno spēlētāju attīstība un labu paradumu ieviešana. Abi mūsu komandas jaunpienācēji ir cīņasspara pilni, un sveicinām viņus mūsu ģimenē."

Kurucs nonācis vienā komandā ar grieķu superzvaigzni Janni Adetokunbo un pārstāvēs komandu, kas par mērķi šosezon izvirzījusi čempiona titulu iegūšanu. Kurucs atstājis 18 zaudējumus pēc kārtas cietušo "Rockets" vienību un ieradies šobrīd Austrumu konferences trešās vietas īpašniecē.

Kurucs dažas iepriekšējās spēles Hjūstonā gan izlaida traumas dēļ, attiecīgi viņa iespējamo debiju "Bucks" rindās grūti prognozēt, taču Milvoki nākamā spēle ir paredzēta naktī uz svētdienu, kad būs jātiekas ar "Spurs".

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/rockets/news/ro...
https://www.nba.com/bucks/news/milw...

  -1 [+] [-]

, 2021-03-19 20:10, pirms 4 gadiem
nakamsezon saks LA sakumsastava
xD

     [+] [-]

, 2021-03-19 22:53, pirms 4 gadiem
Lai, veicas savas dotās 3-4 minūtes laukumā izmanot pirmajās reizēs (Jāmet ar 100% precizitāti), ja vēlas iegūt lielāku uzticību no Bucks trenera puses.

     [+] [-]

, 2021-03-19 22:54, pirms 4 gadiem
Organizācija ir ļoti laba, spēcīgs Grieķu tandēms, kas ved uz Augstiem sasniegumiem NBA, lai veicas LV bāleliņam!

     [+] [-]

, 2021-03-19 23:26, pirms 4 gadiem
Lai Rodionam spēles laiks Bukos un Cēsīs atdzimst jauni plakāti ar uzrakstu :Kurucs lido NBA !

     [+] [-]

, 2021-03-19 23:38, pirms 4 gadiem
Roudi... in a road, again

     [+] [-]

, 2021-03-19 23:39, pirms 4 gadiem
Rodionam piestāv Milwaukee. Domāju šoreiz jāsaiet uz veseliem 100% un jāparāda sevi!