Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2933, Did:0, useCase: 3

Vokers: "Pasaules kausā basketbols ir daudz fiziskāks nekā NBA"

Rolands Eliņš

Vokers: "Pasaules kausā basketbols ir daudz fiziskāks nekā NBA"
Kemba Vokers spēlē pret Čehiju. Foto: EPA/Scanpix

ASV basketbola izlases līderis Kemba Vokers pēc uzvaras Pasaules kausa mačā pret Čehiju medijiem piedāvāja atziņu, ka FIBA rīkotajā turnīrā basketbols ir citāds nekā NBA, proti, daudz fiziskāks.

Kemba Vokers spēlē pret Čehiju daudz laika pavadīja, cīnoties ar Tomāšu Satoranski, kuram pašam tagad ir vairāku gadu pieredze NBA un šovasar noslēgts līgums ar “Bulls” par 30 miljoniem dolāru. Satoranskim šajā duelī bija liels auguma pārsvars, un Vokers neslēpa, ka šis bijis citāds basketbols nekā parasti Nacionālajā basketbola asociācijā piekoptais.

“Jā, viņi centās nākt man virsū,” Vokers teica par aktīvo segšanu. “Šeit ir citāda spēle nekā NBA, šeit basketbols ir daudz fiziskāks. Mēs esam ASV izlase, saprotam, ka visi centīsies parādīt savu labāko sniegumu pret mums, it īpaši fiziskās spēles ziņā. Pretinieki pret mums spēlēs ar spēku. Mums ir jāsavaldās un jāietur sava spēle, pašiem jābūt spēcīgiem un jāspēlē par spīti visam.”

Vokers arī atzina, ka spēles sākums ASV izlasei nav izdevies: “Domāju, ka uzbrukumā mēs daudzas lietas sasteidzām, centāmies spēlēt pārāk ātri. Varbūt adrenalīns patraucēja, ņemot vērā, ka esam Pasaules kausā un aizvadām pirmo spēli. Taču, kad piebremzējām un sākām spēlēt savu basketbolu, viss aizgāja daudz labāk.”

Rītdien ASV izlase aizvadīs spēli pret Turciju, kas savā pirmajā mačā apspēlēja Japānu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/olympics/baske...

  +4 [+] [-]

, 2019-09-02 12:03, pirms 5 gadiem
Tā varētu būt, ja spēlē 40 min, nevis pēdējās ceturtdaļas 6 min

  +1 [+] [-]

, 2019-09-02 12:06, pirms 5 gadiem
Skatoties kā spēlē Francija un Lietuva, man tiešām rodas ticība, ka Štati var pakāst pamatīgi, jo šitā izlase ir mīksta un fiziski nav tik spēcīga, nebrīnīšos, ka leiši vai serbi viņus pārmācīt pamatīgi pat.

     [+] [-]

, 2019-09-02 12:29, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Skatoties kā spēlē Francija un Lietuva, man tiešām rodas ticība, ka Štati var pakāst pamatīgi, jo šitā izlase ir mīksta un fiziski nav tik spēcīga, nebrīnīšos, ka leiši vai serbi viņus pārmācīt pamatīgi pat.
NBA tev jābūt daudz labāk fiziski sagatavotam. Spēle ir fiziskāka, bet Kemba nekur nesūdzas, ka tas viņam rada diskomfortu.

Ieslēgs vismaz 4. ātrumu un viss būs štokos.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-02 12:36, pirms 5 gadiem
Nu re! tur jau tā lieta, ka NBA bieži iztrūkst asas, fiziskas cīņas!

  +1 [+] [-]

, 2019-09-02 12:36, pirms 5 gadiem
asta rakstīja: NBA tev jābūt daudz labāk fiziski sagatavotam. Spēle ir fiziskāka, bet Kemba nekur nesūdzas, ka tas viņam rada diskomfortu.

Ieslēgs vismaz 4. ātrumu un viss būs štokos.
Nebūs štokos. Atrausies pusfinālā, domāju. Nav rakstura.

     [+] [-]

, 2019-09-02 13:13, pirms 5 gadiem
fakts ka fiziskāka, jo vietas mazāk nekā nba.

     [+] [-]

, 2019-09-02 16:07, pirms 5 gadiem
dobrecovs rakstīja: Nebūs štokos. Atrausies pusfinālā, domāju. Nav rakstura.
Ko nozīmē nav rakstura? Parasti saka ka komandai ir raksturs tad kad tā nelūzt, piemēram, kā Rīga šogad, cik spēles atspēlēja Eirokausos.
Redzēs kā būs, bet godīgi sakot, lai arī nav tā labākā sastāva, tāpat neredzu ka kāda no izlasēm varētu ASV izpogāt. Vienā spēlēt protams var paveikties, bet neticu.